Tre soverom - tre stiler

Vi ble med tre influensere, som er over gjennomsnittet opptatt av interiør, inn på soverommene deres. 

Slik får du stilen. 


sofie årnes

29 år gamle Sofie er en fargerik moteprofil, som ikke kan se for seg et hjem uten masse farger. Hun bor i en leilighet på Rosenhoff i Oslo med mann og hunden sin. 


Hvordan vil du beskrive interiørstilen din? 

 

Fargerik, leken og uredd. Den er veldig meg, og veldig egen. Jeg vet hva jeg liker. Jeg kan ikke se for meg et liv uten farger og kommer nok aldri til å prøve heller. Det viktigste for meg når jeg innreder soverommet mitt er at jeg kan finne roen der, men samtidig at det står i stil til min fargerike og morsomme stil. Jeg synes soverommet er et av de viktigste rommene i hjemmet siden man bruker så mye tid der. Det er viktig at man føler seg hjemme der – for min del blir det med farger. At jeg blir glad av å våkne opp der.


Hva er ditt beste interiørtips?

Om jeg skal gi et råd til noen som ønsker å prøve seg på en fargerik stil så er det beste å begynne med noen vaser eller coffetable books. Prøv deg frem, og bo deg inn. Jeg synes en beige minimalistisk stil er super estetisk, men jeg hadde ikke passet helt inn i det. 


Har du en kveldsrutine du alltid gjør før du legger deg? 


Hudpleie og Netflix! Jeg har TV på soverommet, så kveldsrutinen min er rett og slett Netflix and chill! Ha ha. På nattbordet har jeg også alltid vann, mobil og overnight-leppemaske fra Fenty.


Hvordan legger du til rette for en god natts søvn? 


Å alltid ha gjort ferdig det jeg skal gjøre i løpet av en arbeidsdag. Hvis jeg har ting hengende over meg så er nattesøvnen ødelagt. Jeg prøver også til å bli flinkere til å legge bort mobilen tidligere på kvelden. 


Sofie Årnes har redd opp sengen sin med Frøya sengesett i aqua

Du finner henne på Instagram under navnet @sofieaarnes.
Sofies favoritter


Frøya sengesett  
Steinvasket bomull
Frøya hotellputetrekk
Steinvasket bomull
Frøya laken
Steinvasket bomull
Frøya multiputetrekk
Steinvasket bomull
Malina Kragmann


Danske Malina Kragmann bor på St.Hanshaugen i Oslo sammen med mann og datteren Marley. Hun elsker harmoni, rene linjer og minimalisme. Og selvsagt at det er hjemmekoselig. Hvordan vil du beskrive interiørstilen din?

 

For meg er det viktigste å skape et hjemmekoselig soverom. Det skal være et sted du har lyst til å slå deg ned, lese en bok eller koble helt av. Interiørstilen min er veldig ren, med rolige farger og rene linjer. Hjemmet vårt skal føles varmt og hyggelig.


Hva er ditt beste interiørtips? 


Mitt beste tips er å skape en rød tråd gjennom hele boligen. Det er det viktigste for at det skal se helhetlig og gjennomført ut. Belysning er også viktig. Jeg elsker å slukke alt lys på soverommet og kun ha nattlampen på. Det er så stemningsfult og fint. 


Har du en kveldsrutine? 


Jeg har ingen fast rutine jeg gjør hver kveld, men mannen min og jeg går ofte inn på soverommet en times tid før vi skal sove. Da har vi god tid til å snakke og bare være sammen. Det er viktig for meg. 


Beste tips for en god natts søvn? 


Jeg elsker rent sengetøy. Det er den deiligste følelsen å legge seg i sengen med helt nytt sengetøy. Og kan vi snakke om dette lekre og utrolig behagelige sengesettet i egyptisk bomull? Det er en drøm å sove i! Som å være på hotell. 
Malina Kragmann har redd opp sengen sin med Elegance sengesett i beige.

Du finner henne på Instagram under navnet @malinakragmann.
Malinas favoritterElegance sengesett
Egyptisk bomullssateng


Elegance hotellputetrekk
Egyptisk bomulssateng

Elegance laken
Eyptisk bomullssateng

Elegance sengesett
Egyptisk bomullssatengTonje Bjerknes


Tonje Bjerknes er 36 år og opprinnelig trønder som er bosatt i Molde. Hun deler et vakkert funkishus med samboer, et barn og tre firbente venner. Tonje driver sitt eget interiørfirma og lager innhold til sosiale kanaler. 
Hvordan vil du beskrive interiørstilen din? 

Stilen min er skandinavisk og nordisk, med et mykt minimalistisk innslag. Soverommet er for meg et rom du skal glede deg til å komme til på kvelden. Tenk atmosfære. Hva gir deg ro? Vi valgte en behagelig mørk gråfarge på veggene, og jeg opplever stor forskjell på søvnen etter at vi gikk for mørkere vegger på soverommet. Jeg sover faktisk både tyngre og lengre. 


Hva er ditt beste interiørtips? 

Innred etter magefølelsen. Jeg kjøper kun interiør som "gir" meg noe. Jeg må elske det, for å kjøpe det. Og hvis du elsker alt du omgir deg med, er det lettere å gjøre en god styling. Jeg liker å blande materialer. Røft mot mykt, blankt mot matt osv. Kontraster er viktig. 


Har du en kveldsrutine du alltid gjør før du legger deg? 

Jeg bruker ofte ekstremt lang tid på badet. Det er der jeg akklimatiserer og finner roen før jeg legger meg. Jeg hører på podcast mens jeg tar hudpleierutinen, og får unna litt praktiske gjøremål på vaskerommet samtidig. Henger opp, bretter og vasker klær. Og tar meg god tid! 


Hva er ditt beste tips for en god natts søvn? 

Jeg setter på diffuseren min med lavendel aromaolje, slår på varmeteppet mitt som ligger under lakenet! Da er jeg borte på null komma niks- Vinduet vårt står også på gløtt hele året. Jeg må ha frisk luft! 


Tonje har redd opp sengen med Ara sengesett i vevd krepp

Du finner på Instagram under @tonjebjerknesTonjes favoritterAra sengesett
Vevd krepp

Formsydd laken
Sateng

Ara sovemaske
Vevd krepp

Hotellputetrekk 
Sateng