Foto: CamillaPihl.no  

Vi har spurt Camilla Pihl hva som er viktig for henne, for at soverommet skal bli en rolig og behagelig velværesone. Nå som jeg har fått barn og kjenner på mangelen på søvn, blir det ekstra viktig for meg å gjøre soverommet til en zen-sone. Et sted for ro og hvile – slik at timene jeg får på øyet kjennes ekstra gode ut. Legg til rette for velvære og søvn, du får nå -30% på Camillas favoritt Royal med rabattkoden CamillaPihl, koden er gyldig til og med 29/11.


INVISTER I RO OG VELVÆRE

Jeg velger materialer som er deilige å omgi seg med, og som er vakre å se på i tillegg. Dette ligger alltid i bakholdet mitt når jeg innreder soverommet. Jeg unner meg gode kvaliteter, fordi da investerer jeg samtidig i velvære og god søvn. Et sengesett som gjør det enkelt å unne seg litt luksus hver dag, er den deilige percalen Royal. Den gir den perfekte balansen mellom crispy og silkemyk.


 Din rabattkode: CamillaPihl

Gir -30% på Camilla Pihls favoritt.SOM EN DEILIG SKJORTE

Vår percale Royal er i en sval, eksklusiv kvalitet likt et luksuriøst sengesett man finner på hotell. En stødig feeling, som føles noe som å legge seg i en deilig skjorte. Lyden av luksus høres når du trekker dynen godt over deg. Produsert på lag med miljøet, slik at du kan nyte hverdagsluksusen med god samvittighet. Vi ønsker deg velvære og god søvn, så du får nå -30% på Royal, med rabattkoden CamillaPihl, koden er gyldig til og med 29/11. BÆREKRAFTIG
BAMBUS

Vi er stolte av vår nye kvalitet Percale, av bambusviskose og bomull. Forankret i vårt DNA på lik linje med kvalitet, er bærekraft. Bambus er en fantastisk råvare! Bambusplanten er den planten i verden som vokses raskest, og blir opptil 15 meter på bare 6 måneder. Ingen kunstige sprøytemidler er nødvendige for at den skal vokse, den behøver kun regnvann! Bærekraftig velvære som varer - lenge!


EN Royal LANSERING

Vår percale omfavner deg kjærlig og holder seg vakker over tid. Sengetøyet Royal er behandlet med Easy Care, som gjør at sengetøyet krøller mindre. Royal, på lik linje med alle våre tekstiler er Oeko-Tex sertifisert, en sertifisering som sikrer kvalitet og at produktet er fritt for helseskadelige kjemikalier og stoffer. Royal sengetøy lever virkelig opp til sitt navn!