I 170 år har Høie satt sitt preg på det nordiske soverom. Kombinasjonen av topp kvalitet, god design og en innovativ holdning har ført til at Høie fortsatt er den mest anerkjente merkevaren innen sengetøy, dyner, puter og pledd. Under finner du til enhver tid siste nytt og bildemateriell fra Høie. La deg inspirere av de nye kolleksjonene – og drøm deg bort i en oase av velvære.  


AW21

HØIE
PÅ BADET

Tidligere i vinter lanserte Høie sin aller første baderomskolleksjon. Forankret i varighet og velvære introduserer vi delikate håndklær og myke badekåper, alt i Høies behagelige og bærekraftige kvaliteter.

Les mer her.VARM MINIMALISME

En turbulent tid preget av uro og usikkerhet har gjort det enda viktigere for oss å verne om det nære og kjære, ta vare på oss selv, og renske vekk det overflødige. Med behagelige toner av gyldenbrunt, gult, oker og muldvarp omfavner vi en ny form for varm minimalisme – der det å kjenne trygghet til omgivelsene står i høysetet.

Les mer her.
NATURLIG SAMSPILL

Etter lange, lyse netter vender nå mørket sakte, men sikkert tilbake, og en klar duft av fuktig jord ligger i luften. Fargene i landskapet glir over i tiltalende bruntoner, og himmel og hav viser seg frem i dypere, blå nyanser. Med denne paletten, som innbyr til å senke skuldrene og finne indre ro, pakker vi oss inn – lag for lag – og går høst og vinter vakkert i møte.

Les mer her.GRØNN BALANSE

Å være i naturen, i grønne omgivelser der alt harmonerer, gir en umiddelbar, beroligende effekt som klarner tankene og fyller oss med velvære. Inspirert av skogens farger og formspråk lar vi dype og dempede toner av grønt, og organiske, yndige mønstre slippe inn – og forsegle soverommet med stillhet og ro.

Les mer her.DUS ESTETIKK

Når daglige inntrykk kan kjennes overveldende mange gjelder det å sakke farten og finne rett plass til å sortere tankene. I en nedtonet fargepalett av brente, støvete og duse gultoner ispedd delikate nyanser av rosa, myker vi opp omgivelsene med ny giv og danner egenartede rom som frister til avkobling og hvile.

Les mer her.MØRK MAGI

Å evne å være tilstede i øyeblikket og legge merke til de små detaljene rundt oss er en egen kunstform. Med en gjennomgående, nøytral palett i sort, antrasitt og lys grå – der et knippe kvalitetstekstiler kun varierer lett i struktur og mønstre – fjerner vi overflødige distraksjoner og legger til rette for en ny type hverdagsluksus som vil bidra til å skjerpe sansene.

Les mer her.ENERGISK FRIHET

For å skape rom som kjennes gode ut å være i både morgen og kveld gjelder det å finne balansen mellom det som løfter sinnsstemningen og gir energi, og det som maner til ettertanke og ro. Med nyanser av lys turkis, kjølig beige, dempet grå og dyp petroleumsblått forenes luft og letthet, med stillhet og harmoni.

Les mer her.PRESSEKONTAKT


Lurer du på noe? Ta kontakt med markedssjef, Erna Therese Widerøe, erna@hoie.no eller via vår pressekontakt annette@byhoff.com