HØIE OF SCANDINAVIA
B2B


Som storhusholdningskunde hos Høie er mulighetene mange. I mer enn 170 år har Høie satt sitt preg på skandinaviske hjem. Kombinasjonen av topp kvalitet, gode design og en innovativ holdning, har ført til at Høie fortsatt er den mest anerkjente merkevaren innen sengetøy, dyner, puter og pledd. Høie står sterkt i folks bevissthet som synonymt med kvalitet og høy komfort. I dag selges og markedsføres våre merkevarer hovedsakelig på det nordiske markedet men vi eksporterer også en stor andel av våre produkter utenfor Norden. Alle med forskjellige krav til egenskaper, farge og design - men alle har de den gode og anerkjente Høie kvaliteten!En altfor godt bevart hemmelighet er at man ute ved havgapet, i vakre omgivelser på Brekstad i Trøndelag, produserer noe som vi elsker å bre om oss hver eneste natt. Der finner du nemlig Høie, Skandinavias største produsent av dyner og puter. Den norske produksjonen er vi skikkelig stolte av - og vi har en ambisjon om å kunne levere kortreiste dyner og puter i 100 år til.DYNER OG PUTER

 Høie er først i verden med Svanemerkede produkter på fiberdyner og puter - og vi startet med å Svanemerke våre bestselgere. Det for å gjøre en størst mulig positiv innvirkning på miljøet. Lokal produksjon på Brekstad i Trøndelag gir nærhet til vårt marked og reduserer miljøbelastningen med tanke på frakt. Mange av våre bestselgere er også så rene at de er anbefalt av Asthma Allergy Nordic.

SENGETØY

Sengetøy fra Høie gir kvalitet som varer - lenge. Norsk design, i tro skandinavisk stil. Kvaliteter som gir beskyttelse og velvære, produsert for å ta godt vare på både deg og miljøet.


HØIE PÅ BADET

Høie har tatt steget inn i en ny del av hjemmet med vår aller første kolleksjon til baderommet. Forankret i varighet og velvære lanserer vi delikate håndklær og morgenkåper.MORGENKÅPER

I deilige morgenkåper kan man nyte følelsen av terryvelur på kroppen. Damer og menn får hver sine elegante modeller, morgenkåpene kommer i klassiske, ensfargede nyanser som kler både hverandre og ethvert baderom, også på knaggen.

HVIS KUNDENE KUNNE VELGE?

Britannia hotell i Trondheim, og Villa Copenhagen i København er hoteller, for å nevne noen, som har valgt å gå for dyner og puter fra Høie til sine hotellgjester. Se noen av de andre bedrifter som også har valgt Høie her.VIL DU BLI KUNDE?

Høie har kapasitet til å produsere 8000 dyner og 10000 puter daglig. Mulighetene er mange, også spesialtilpassede produkter for ditt prosjekt. Høie har en B2B avdeling hvor vi tilbyr direktesalg av sengetøy, pledd, dyner og puter til bedrifter, hoteller, institusjoner, off-shore, vaskerier og profileringsfirma for å nevne noen. Det kan være alt fra bedriftsgaver til RATT sertifiserte produkter for off-shore. Det er også mulighet for utvikling av egne design hvis antallene er store nok. KONTAKT OSS


Anniken Solbakk Frengen
Key Account Manager for storhusholdning/B2B.


Ønsker du en uforpliktende prat eller vil du vite mer om våre priser og betingelser - ta kontakt.
Vi ønsker alle våre samarbeidspartnere og bedriftskunder velkommen til vår fabrikk, vi setter gjerne av tid både til en omvisning i produksjonen og til en prat. Ta kontakt så finner vi et tidspunkt som passer for alle parter.

Telefon: (0047) 72 51 33 93 / 416 59 479
E-post: asf@hoie.no
Adresse: Tverrveien 29, 7130 Brekstad