Foto: Gine Margrethe   

BEDTIME STORIES

Gine Margrethe har lagt sin elsk på Høies kreppsengesett Lyra. Det minner om sommer, farmor og alt som er godt.
- En drøm å legge seg i.ME TIME

Jeg har en diffuser på nattbordet mitt som jeg ofte setter på når jeg tar kveldsstellet. Oljen jeg har i heter destress - om den virker vet jeg ikke, men den lukter nydelig og jeg får følelsen av at jeg er på spa. Jeg bruker alltid god tid på badet om kvelden. Vasker, steller, pusser, masserer og gjør det til litt me-time. Jeg finner roen helt enkelt og gleder meg til å hoppe i sengen når jeg er ferdig. 


Vevd krepp
Beige
Fra 999,-
Vevd krepp
Dus rosa
Fra 999,-
Svanen
Morgenkåpe
Fra 999,-
Lyra pysj
Vevd krepp
Kr 999,-

MINNER OM SOMMER

Jeg minnes den deiligste følelsen av å legge seg om kveldene hos farmor. Sengetøyet var så krispy og luktet sommer. Sover jeg i krepp nå, så føles det som sommer - året rundt. Det er akkurat som jeg kjenner meg ekstra fresh når jeg sover i krepp. Høies Lyra, er en vevd krepp i økologisk bomull og himmelsk å sove i.
SOMMERLIG SOVEROM

 Det er ingenting som er bedre enn når man setter opp verandadøren eller vinduet, og frisk, deilig sommerluft fyller rommet på morgenen og kvelden. Kanskje har jeg liten bukett med friske blomster på nattbordet, og tar en liten runde med diffuseren. Da blir det faktisk ikke bedre!