sval brisDet er ikke vinter, det er ikke helt sommer – våren er her og vinden har elementer fra alle årstider i seg. Frisk og sval, med et hint om sommeren som kommer. Soveromsvinduet åpnes, og den deilige vårluften letter sinnet. Alle sanser berøres, de visuelle så vel som de taktile. Vi lengter nå etter tekstiler som både ser og kjennes freshe ut.  Ebba
Minikrepp
Cornelia
Krepp
Saga
Sval dundyne
Saga
Dunpute
LYSSPILL PÅ KREPP


Vårsola danser så vakkert i teksturen til kreppen. Det utrolige med krepp er at den kjennes deilig og sval om sommeren, men også lun om vinteren. Ganske perfekt på våren når det til tider kan være alle årstider samtidig.Hyll vårens ankomst med en sateng i en frisk og vårlig farge. Vevingen i satengen er hemmeligheten bak den myke og glansfulle looken. Tenk om man bare kunne ha på seg sateng hele dagen! Stjel stilen fra bildet med disse fine artiklene:
Leonora
Sateng
Vanja
Velour
Laken
Sateng
Saga
Dunpute


AQUA

Et sengesett i fargen aqua styles enkelt med farger som går ton- i- ton, eller som står til kontrast. Det flotte med det er at flere sengesett i ulike kvaliteter kan enkelt matches dine pynteputer og laken. 


Johanna
100% ekstra fin bomull
Frøya
Økologisk bomull
Hygea
Multipute
Frøya
Multiputetrekk