Foto: Camillapihl.no

Aldri har jeg sovet så lite og aldri har jeg trengt det mer. Da gjelder det å få mest mulig kvalitet ut av de timene jeg får. Og en god dyne gjør stor forskjell!
- Camilla Pihl
SÅ FLUFFY

Ganske digg å krype under en ny fresh dyne nå som høsten er her. Camilla forteller at hennes favorittdyne er Høie Frigg. Vi skjønner henne godt, fordi dynen omfavner deg som verdens mykeste klem. Sover du i dun, sover du i en av de mest naturlige og miljøvennlige isoleringsmaterialene som finnes. Dun har en unik evne til å skape stillestående luft, trekker til seg fukt og gir deg varme mens du sover.


HØIE FRIGG

Kvalitetssøvn er viktig for alle og vår beste dyne Frigg, legger til rette for nettopp dette. Vi har valgt den flotteste dunen og det mykeste trekket på denne premium dundynen. Fylt med 100% hvit sibirsk gåsedun og med et silkemykt trekk i europeisk 100% bomull superbatist av eksklusivt 110 garn. For deg så betyr det at du får en varm, men eventyrlig lett og voluminøs dyne som føles silkemyk mot kroppen.

DIN GARANTI


Dunet har gjennomgått en omfattende kvalitetstest hos IDFL (International Down and Feather Laboratory) der det er testet etter de europeiske standardene (EN) for: Bæreevne, Duninnhold, Renhet og Type fugl. Dynen er produsert på Brekstad i Norge og kvalitetstestet av IDFL. Og du? Dynen har 15 års garanti.


DYREVELFERD


Grufulle fotoopptak hvor vi ser dun bli plukket fra levende fugler - blir tatt frem med jevne mellomrom og er dessverre fremstilt litt ut av proporsjoner. All dun benyttet i Høie sine dunprodukter er kun fra døde fugler. Og 97% av all dun til både dyne og klesindustrien stammer fra dun og fjær som kjøpes direkte fra slakterhus. Høie har en rekke rutiner for å sikre sporbarhet av dunet vi bruker i våre produkter. Les mer her.

NORSK


Dynene og putene er produsert her hjemme i Norge og favorittene er både Svanemerket og anbefalt av Asthma Allergy Nordic. Mange tror for eksempel at allergikere ikke kan sove med dun. Det stemmer ikke. Høie sine dundyner er så rene at de anbefales for allergikere.