HJEMME HOS CHRISTEL ALSOS

Christel Alsos deler sitt hjem og en helt unik aukustisk versjon av låten Desember. Bli med inn og få en skikkelig feel good julefølelse! La deg inspirere av hennes Høie-favoritter og les mer om hennes rom for å drømme.

CHRISTEL20 gir 20% på hoie.no


HVA INSPIRERER DEG?

For meg er musikk noe taktilt, noe du nærmeste kan ta og kjenne på. Det er de sterke, store følelsene i livet jeg alltid kommer tilbake til. Det er de som preger meg og inspirerer meg. Det handler om å finne sin plass i verden, at man har et ønske om å ha det bra. Store, svulstige tema, men likevel så viktige. Jeg blir aldri ferdig med å utforske det.


HØR DEN NYDELIGE VERSJONEN AV LÅTEN DESEMBER

La deg inspirere, se filmen hjemme hos Christel lengre nede.CHRISTELS FAVORITTER PÅ SOVEROMMET


Når man er glad i det taktile er det lett å forelske seg i sengetøyet Elegance som Christel har valgt på soverommet - den nydelige satengen i Egyptisk bomull. Match med samme laken og med det brune putetrekket Una i en kordvelour. Velouren fanger lyset og gir et unikt lysspill.  Til sin nyfødte har hun valgt den vevde kreppen Pure.


Elegance
Beige
Nå fra 959,-

Una kordvelour
Hotellpute
Fra 649,-

Elegance laken
Beige
Fra 679,-
Pure barn
Vevd krepp
Fra 379,


CHRISTEL20 gir 20% på hoie.no


Tre ting jeg ikke klarer meg uten

Det jeg ikke klarer meg uten akkurat nå må være; Kaffemaskin, en god og fluffy pute som gjør at jeg sover godt, levende lys og frisk luft. Det blir fire ting, men sammen gir de meg ro i sjela.


CHRISTELS VARME FAVORITTER


Å finne roen under et pledd når kulden smyger inn via sprekkene i gulvet og vinduene, og kjenne varmen fra en kopp kaffe. - Det er hverdagslykke. Christel har valgt et tykt jaquardpledd i 100% ull hjemme i stuen og til den minste. Ekstra kaldt er det på soverommet, og Christel har valgt verdens herligste dyne. - Den er som en drøm å sove i, og omfavner deg som verdens beste klem. 


Trollstigen
Pledd - beige
Fra 1999,-
Glad elefant
Pledd - beige
Fra 699,-
Hygea hotellpute
70x100cm
Fra 699,-
Frigg dundyne
Varm
Fra 9995,-

La deg inspirere, se filmen hjemme hos Christel lengre nede.


Hva er et godt hjem

I perioder reiser jeg masse, holder konserter for et stort publikum, møter mange nye mennesker og bor på ulike hoteller. Da er det helt essensielt at hjemmet mitt er en plass der jeg finner roen. At det er et stabilt sted, og at jeg vet hva jeg kommer hjem til. Det å ha en rolig base – og å komme hjem til min egen seng - det er helt essensielt for at jeg skal ha det godt i livet.


EN GOD START PÅ DAGEN

Er å ta det beste med hotell-livet hjem, nemlig å drikke en kopp kaffe og lese aviser på sin egen sengekant.
Kveldsrutinene mine begynner allerede når jeg våker. Da lufter jeg ut og rer opp sengen så den skal være fresh og innbydende å legge seg i når kvelden kommer. Da legger jeg til rette for en god natt søvn.

CHRISTEL20 gir 20% på hoie.no


CHRISTELS FAVORITTER PÅ BADET

Everyday
Ecru
Fra 159,-
Everyday
Dus oliven
Fra 159,-
Savnen
Beige
799,-
Sheliak
Badehåndkle

Fra 499,-

SE FILMEN HJEMME HOS CHRISTEL

ROM FOR Å DRØMME

Det er lett å tenke at rom for å drømme skal dreie seg om store, svulstige tanker om mål i karrieren eller noe annet materielt. Visst har jeg sånne tanker også, men etter jeg fikk barn har jeg også fått en påminnelse om alle de små øyeblikkene som virkelig føles som det største i livet. En sovende baby i fanget, gulp på genseren, kjæresten som lager middag til meg, kjeks og kaffe og evige formiddager i helgene, radio på og resten av livet på mute.