Det går mot lysere tider

Energien fra naturen som våkner til liv smyger seg inn på soverommet i form av delikate nyanser og myke bomullskvaliteter, som sammen danner en dus og avslappet atmosfære. Subtile nyanser i gult, grønt og lavendel folder seg utover tekstilene i abstrakte og botaniske mønstre, som tilfører rommet et diskré spill.

Bianca 
Sateng
Frøya
Økologisk bomull
Vanja
Velour
Filippa
Sateng

VEVD KREPP

I vevd krepp skapes luftlommene i vevingen. Det gir den unike kreppeffekten først etter vask, og den blir bare bedre og bedre med tiden. Så ren at den er anbefalt av Asthma Allergy Nordic.

Vevd krepp
Allergivennlig
Marco
Krepp
Frøya
Økologisk bomull
Rondeslottet
100% ull

Subtile nyanser i gult og grønt folder seg utover tekstilene i botaniske mønstre. En behagelig stemning som sammen med den ekstra fine bomullen gir deg energi til å møte en ny dag.

Sanne
Ekstra fin bomull
Silje
Ekstra fin bomull, steinvasket
Frøya
Økologisk bomull, steinvasket
Frøya
Økologisk bomull, steinvasket

Ton-i-ton vegger og interiør skaper dydbe og harmoni. Bomullen i Frøya sengesettene er steinvasket for å få frem den ekstra myke følelsen.

DAMASK

Damasken fra Høie er vevet av ekstra fine bomullstråder. Vår damask er garnfarget, og veves med mange flere tråder enn vanlig for å få frem det vakre mønsteret og lysspillet i stoffet.

Vendela
Damask, garnfarget
Nathalie
Sateng
Mood
Ekstra fin sateng
Vanja
Velour

EKSTRA FIN SATENG

Flere tråder i vevingen gir en mykere opplevelse - og den ekstra fine satengen er utviklet for deg som ønsker å unne deg det beste. En følelse av luksus du aldri vil ønske å være foruten.

ØKOLOGISK BOMULL

Økologisk for en bedre morgendag. Ekstra fine bomullstråder og steinvask gir et mykt sengetøy som er en drøm å sove i - og dét med god samvittighet.

Frøya
Økologisk bomull, steinvasket
Frøya
Økologisk bomull, steinvasket
Frøya
Økologisk bomull, steinvasket
Gustav
Økologisk bomull, garnfarget & steinvasket