ENDELIG
HØST


Camilla Pihl redaksjonen har redd opp verdens deiligste seng, og latt seg inspirere av Høie sin høstkolleksjon. De leker seg med mønstre, farger og tekstiler og oppfordrer til mix & match på soverommet. Lek deg med en røff miks av materialer og mønstre som du liker! Les videre for å bli inspirert.


Sateng sengesett
Blå, fra 749,-
Sateng sengesett
Antrasitt, fra 749,-
Velour hotellputetrekk
Brun, kr 649,-
Sateng laken
Brun, fra 449,-

velkommen høst

Ønsk høsten velkommen med en oppgradering på soverommet. Den friske høstluften gjør det ekstra deilig å krype inn i en deilig oppredd seng. Finnes det egentlig noe bedre enn å legge seg i fresht, nytt sengetøy? Nyt late helgemorgener med frokost på senga, eller bare kryp opp i senga med en koselig bok eller film på kvelden. Det er noe av det beste vi vet.Sateng sengesett
Brun, fra 749,-
Sateng hotellputetrekk
Brun
, kr 249,-
Velour putetrekk
Blå, kr 349,-
Dundyne, 100% gåsedun
Kr 5495,-


Kombiner, mix & match


Her har Camilla Pihl redaksjonen valgt å mikse to ulike sengetøy for å få litt ulike farger og teksturer. Å kombinere to deilige høstfarger i sengesettene Amanda i blått og Mira i brunt. Fremfor å bruke det «vanlige» hvite lakenet, velg et brunt laken i steinvasket sateng. Prikken over i-en? En matchende hotellpute i kordfløyel, som tilføyer en litt annen tekstur.

klem

Sengetøyet er så mykt som en drøm, og legger seg lett rundt kroppen og gir deg en siste klem før du sovner eller før du skal stå opp og møte en ny dag.