(0)

I uke 40 & 41 kickstarter vi vår flanellkampanjen! Som tidligere ønsker vi å ha en felles kampanje med våre forhandlere hvor vi gir 20% rabatt på vår flanell til sluttforbrukeren. Kampanjen blir markedsført i sosiale medier og henviser til en bloggsak med fokus på produkt og forhandlere. Samme pris kjøres også på hoie.no i kampanjeperioden. I tillegg har vi laget kampanjemateriell for sosiale medier og plakater i butikk. Last ned markedspakken og del flittig i kampanjeperioden!
Flanell er den perfekte følgesvenn i løpet av de kalde vintermånedene. Den unike flanellfølelsen kommer når man børster overflaten på den fine bomullen. Det gir det gode og lune sengetøyet hvor man bare må slumre litt til. 
Nicholas
Blå
Nicolas
Oker
Fanny
Antrasitt
Fanny
Oliven


Med en lun flanell, trenger man også en varm dyne! Nå gir vi deg som forhandler et supertilbud på vår Gemini seire! Sikre deg nå og få gode priser på Gemini medium varm og thermodyne, i tillegg til Gemini pute. Kampanjen varer til 4. oktober.Nicholas
Rød
Frøya
Rød
Gemini
Fiberdyne
Gemini
Fiberpute

pledd

Lune pledd til høsten. Vi tømmer Rondeslottet i 100% ull til kun 179,-. Fargene passert perfekt inn i høstens fargetrender. Tilbudet gjelder kun så lenge lageret rekker.

Rondeslottet
Blå
Rondeslottet
Sennep
Rondeslottet
Offwhite
Rondeslottet
Mørk grå