ØKOLOGISK BOMULL

Med utgangspunkt i naturlige, bærekraftige materialer skapes en trygg og varig atmosfære. 100% økologisk bomull er valgt i utviklingen av en mer bærekraftig serie med sengetøy fra Høie.


 WE CARE

Høie Care er vårt fokus på bærekraft under en felles paraply. Forankret i vårt DNA på lik linje med kvalitet. Vi har fokus på hele den sirkulære verdikjeden, og skal produsere og utvikle med tanke på fremtiden. Det betyr: Komfort med god samvittighet. Vi erkjenner at det vi vet i dag er ikke nødvendigvis en sannhet i morgen. For Høie betyr det at vi hele tiden skal tilegne oss oppdatert kunnskap og utvikle produktene for at de blir enda bedre i fremtiden.  

Et blikk for helheten

Vårt økologiske sengetøy er GOTS sertifisert. Den verdensomfattende merkeordningen er din trygghet for at hele verdikjeden er kontrollert for helge- og miljøpåvirkning. Det gjelder også forholdene til bonden.     mindre vann


De økologiske sengetøyet Frøya innfarges i et fargebad. Prosessen bruker 30% mindre vann og fargestoffer sammenlignet med tradisjonelle trykkemetoder. I tillegg utnyttes all farge, så ingenting går til spille.  


Frøya
Himmelblå
Fra 599,-
Frøya
Lys oliven
Fra 599,-
Frøya
Antrasitt
Fra 599,-
Frøya
Oker
Fra 599,-

Strykefritt

Gjør en ekstra innsats for miljøet ved å vaske sengetøyet på kun 40 grader, la sengetøyet lufttørke og ikke stryke det. Det økologiske sengetøyet er utviklet for å ha en avslappet look og krølle på den riktige måten. Det er sjarmen med Frøya sengesett. 

Lyra
Vevd krepp
Fra 899,-
Lyra pysjamas
Dus rosa
Kr 899,-

Lyra
Vevd krepp
Fra 899,-
Lyra pysjamas
Beige
Kr 899,-

VEVD KREPP

I vår vevde krepp i 100% økologisk bomull skapes de unike luftlommene i vevingen. Kreppvevingen er lun om vinteren og sval om sommeren, og gir deg den myke og crispy følelsen vask etter vask. En klassiker som ikke trenger å strykes.  

Fri for plast

Våre økologiske sengesett pakkes i praktiske tøyposer i samme stoff som sengetøyet er laget i. Bruk den gjerne senere til å få orden i skuffene eller reisebaggen. Vi elsker at posene får nytt liv.


Frøya, himmelblå
Økologisk bomull
Fra 599,-
Frøya, himmelblå
Økologisk bomull
Fra 599,-
Lyra pysjamas
Beige
Kr 899,-
Lyra pysjamas
Dus rosa
Kr 899,-
sov med god samvittighet

Vi vil hele tiden bli bedre, og blant en rekke av tiltakene er å Svanemerke våre bestselgende dyner og puter. Svanemerket er din garanti for mindre klimabelastning, bærekraftig ressursbruk og sengetøy fritt for miljøgifter. Vår bestselger Saga kommer nå også med økologisk trekk.Saga dundyne
sval
Saga dundyne
medium/varm

Saga dunpute
Lav/medium/høy
Saga barnedyne
et lite stykke norge

Dynene og putene fra Høie produseres i vakre omgivelser på Brekstad i Trøndelag. Det gir også nærhet til markedet og reduserer miljøbelastningen når vi sender varene hjem til deg.