Kvalitet er en del av Høie sitt DNA, og det samme kan vi si om vår herlige krepp. Mange minnes den gode kreppen fra hytten til bestemor, og følelsen av de små krusningene mot kroppen. Høie var faktisk først i verden med å lansere sengesett i krepp i 1952, og vi har elsket å sove i krepp siden. Nå tar Høie krepp sengetøy et steg videre og forener den med andre kvaliteter vi elsker! 


SATENG + KREPP = SANT

Så, hva har de som elsker både sateng og krepp gjort tidligere? Samme kan det være, for nå er løsningen her. Høie Midnatt, der det beste fra to verdener møtes, i en silkemyk, bølgende drøm. Kreppen krusninger forenes med satengens glans og danner en unik stripeeffekt i sengesettet som bare må oppleves. Svanemerket er den også, for en bedre morgendag. Hva mer kan man ønske av et sengesett?
Midnatt
Satengkrepp

Midnatt
Satengkrepp

Chris
Percalekrepp

Flatt laken
Sateng
PERCALE + KREPP = sant

Man får en helt egen følelse av sengesettet på hotell. Lyden, følelsen mot kroppen og kvaliteten som tar vare på deg helt til du våkner uthvilt. Dynen lager en knitrende lyd, og det stødige sengesettet ligger rundt deg som en skjorte av høy kvalitet. Om du elsker denne følelsen, da er du trolig fan av percale. Hva kan så gjøre det bedre? Krepp. Høie Chris er en vevd krepp i percale, luftig, stødig og Svanemerket for deg som ønsker å gjøre litt flere miljøvennlige valg.
KLASSIKEREN VI ALDRI BLIR LEI

I Høie sitt sengetøysortiment er det en klassiker vi elsker nesten over alt, nemlig Høie Pure. En allergivennlig vevd krepp, som bare må oppleves. Hvit, ren og alltid et godt valg. De unike luftlommene gir deg perfekt sovetemperatur, uansett tid på året. Sval og luftig på sommeren, god og varm på vinteren. Dersom et sengetøy kan beskrives som en blanding av å legge seg i en sky og i perfekt pisket krem, så er Høie Pure akkurat det.

Pure sengesett
Vevd krepp
Pure laken
Vevd krepp
Pure sengesett BARN
Vevd krepp
Pure putetrekk
Vevd krepp

SMÅ KRUSNINGER

Sommerdager med små bølger, refleksjoner som danser, og dagen skulle bare vart og vart – for alltid. Noen små bølger som faktisk varer for alltid, er bølgene i kreppsengesettet Høie Lyra. I den økologiske vevde kreppen skapes luftlommene i vevningen, og du får den delikate kreppen som varer evig. Små krusninger, så myke og luftige at man bare må slumre litt til og minner om de late, lange sommerdagene.

Lyra
Vevd krepp

Lyra
Vevd krepp
-
Lyra
Ved krepp

Elegance laken
Egyptisk bomull