SENGETØY I ØKOLOGISK BOMULL

Den skandinaviske naturen gir oss ro, energi og sanselig stimuli. Mens trender kommer og går er landskapets former og farger like aktuelle år etter år. Frøya økologisk, steinvasket bomull er favoritten hele året. Fire nye farger ønskes velkommen denne høsten, inspirert av naturen og høstens lune farger. Drøm deg bort.


Frøya sengesett
Fra 599,-
Frøya putevar
Fra 229,-
Frøya laken
Fra 349,-

DETALJENE

Sengesettet har jeans-stikninger for et litt tøffere uttrykk. Bunnåpning på putevar og bunnåpning med skjulte knapper i dynetrekk. GOTS sertifiseringen er din garanti for at vi har fokus på hele produksjonsprosessen, inklusive forholdene til bonden. Kommer i fin og praktisk stoffpose.

Frøya sengesett
Fra 599,-
Frøya putevar
Fra 229,-
Frøya laken
Fra 349,-

EN DRØM Å SOVE I


Økologisk bomull, steinvasket. De ekstra fine bomullstrådene er kjent for sin renhet og høye slitestyrke. Steinvask mykner fibrene i bomullen, og i kombinasjonen med en unik innfarging får du en mer avslappet look som krøller på den riktige måten. En drøm å sove i.

Økologisk bomull

Økologisk for en bedre morgendag. Den ekstra fine bomullen er kjent for sin renhet og høye slitestyrke. Steinvask mykner fibrene i bomullen, og i kombinasjonen med en unik innfarging får du en mer avslappet look som krøller på den riktige måten. Trenger ikke strykes.

Frøya sengesett
Fra 599,-
Frøya putevar
Fra 229,-
Frøya laken
Fra 349,-