GAVENE SOM SIER JA

Tiden er inne for å vie litt kjærlighet til soverommet. Er du blant de heldige som får høre klokkene kime denne sommeren - så kan sengetøy eller dyner være den perfekte bryllupsgaven.

Vi lar de lyse kremfargede tonene spille hovedrollen på soverommet. Denne myke damasken er laget i 100% bomull og vevingen gir et unikt fargespill i det diskret paisleymønsteret. Pris for Vendela på hoie.no fra 1035 NOK.

Det klassiske sengesettet Nobel gir deg hotellfølelsen hver eneste dag. Crispy hvit sateng i 100% bomull. Vevd i et diskret diamantmønster. Pris på hoie.no fra 690 NOK.

Den avslappede looken er det lett å si ja til! I denne kvaliteten så har lin og bomull rett og slett funnet kjærligheten. Lin er kjent for sin slitestyrke og naturlige look, mens bomull gir mykhet. Pris for Live på hoie.no fra 1150 NOK.

Romantikken blomstrer når man får servert en kopp te eller kaffe en tidlig morgen av sin partner. Og ekstra deilig blir det å nyte morgenstunden under denne myke og vevde kreppen. De naturlige luftlagene gjør at den føleles sval om sommeren og lun om vinteren. Den hvite kreppen er også så ren at den er anbefalt av Asthma Allergy Nordic. Pris på hoie.no fra 750 NOK.

Husk, det er den indre som teller. En myk dyne som isolerer og draperer perfekt rundt kroppen kan gjøre underverker for nattesøvnen. Ikke for å glemme puten som sørger for optimal støtte i løpet av nattetimene. I en verden av estestikk, så kan det være greit å trekke seg litt tilbake og la dynene og puten få hovedrollen den fortjener - og kanskje er nettopp det den perfekte bryllupsgaven?