Foto: Gine Margrethe   

GINES FRESHE SOVEROM

Vi har tatt en prat med influenser Gine Margrethe, bli med inn på soverommet hennes hvor hun sover i deilig sateng fra Høie. - Det var kjærlighet ved første blikk. Sateng er godt på høsten og vinteren. - Så lekkert og deilig.


SOM EN DRØM

Jeg er nok over gjennomsnitt opptatt av kvalitet - og det er det første du merker når du kryper under dundynen fra Høie som er redd opp i sengesettet Elegance. Dynen er Høie Saga, den brer seg om deg som en god klem og gir den perfekte hotellfølelsen.
 


Elegance
Beige
Fra 1199,-
Elegance
Mørk blå
Fra 1199,-
Svanen
Morgenkåpe
Fra 999,-
Saga dundyne
Medium varm
Fra 2999,-

HARMONISKE FARGER

Gine beskriver hva et godt soverom er for henne: For meg må det være luftig, og ikke for mye dilldall. Det skal være rent og fargene må harmonere. Det er viktig for å få ro og koble av. Soverommet er vel et av de viktigste rommene man har, og bruker mest tid i - selv om man er ofte i drømmeland. Man skal sove godt, hvile og slappe av. Derfor bør rommet gjenspeile dette.HOTELLPUTER

 Jeg kan nesten ikke leve uten hotellputer, jeg liker å gå tidlig på soverommet for å lese eller jobbe før leggetid. Det betyr at jeg må ha mulighet til å oppholde meg i sengen både sittende og liggende. Det skal være en dyne som regulerer godt temperatur og sovepute som passer perfekt. Er det et sted man skal investere i kvalitet er det på soverommet.


PÅ BADET

På badet bruker jeg håndklær som går igjen med fargene vi har på veggene, samt interiør. For meg handler all innredning om å ha en rød tråd, følger man den blir det harmoni og det ser alltid helhetlig og pent ut.

Everyday
Håndkle 50x90
159,-
Everyday
Håndkle 70x100
349,-
Everyday
Håndkle 70x100
349,-
Everyday
Håndkle

Fra 59,-