(0)

GRØNN VELVÆRE

En digitalisert verden skaper en stadig større dragning mot naturen. Vi dyrker egne vekster og lager mat med resultatet, mens grønne, bugnende planter fyller interiøret og bidrar til å viske ut skillet mellom ute og inne. 

// PERNILLE // Myke tekstiler med friske maleriske toner gir en smak av sommer året rundt. Sengesettet Pernille kommer i en sateng i 100% bomull og har glidelås i dynetrekk. Pris 690 NOK på hoie.no. I forhandlerguiden kan du også finne din nærmeste forhandler. 

// LIVE // 50/50% lin og bomull. Få en avslappet look på soverommet med lin og bomull. Lin er kjent for sin slitestyrke og naturlige utrykk – mens bomull gir mykhet, og gjør sengetøyet perfekt avslappet uten for mye krøll. Live kommer i en steinvasket kvalitet for ekstra mykhet og har fine detaljer med knytebånd i putevar og dynetrekk. Pris fra 1150 NOK på hoie.no.

// SEBASTIAN // Vi tar med de nordiske tonene inn på soverommet og finner fram hvilepulsen under en delikat rute. Sebastian er garnfarget som betyr at tråden er farget før vevingen – det gjør den ekstra fine bomullen spesielt myk. Smårutet bakside. Pris 460 NOK på hoie.no.

// SYNNØVE // En ekstra fin bomull, som har en spesiell krinkeleffekt. Krinkeleffekten fås ved at stoffet trekker seg sammen og gjør uttrykket mer avslappet, og den oppleves også kraftigere enn vanlig bomull. I tillegg er sengesettet steinvasket for ekstra mykhet. En kvalitet som må oppleves. 460 NOK på hoie.no.

// FILIPPA // Soverommet blir som et atelier når delikate nyanser får utfolde seg i en kunstnerisk helhet – og skaper en drømmende ro. Sengesettet Filippa kommer i en sateng i 100% bomull og har glidelås i dynetrekket. Fra 690 NOK på hoie.no.

// EMILY // 100 % ekstra fin bomull. Emily er inspirert av den nordiske naturen – landskapene vi søker oss til når vi trenger hvile og energi. Bomullen er kjent for sin mykhet og slitestyrke. Sengesettet er steinvasket for ekstra mykhet og har knytebånd på putetrekk og dynetrekk. Pris fra 460 NOK på hoie.no. Putevaret heter Synnøve  - pris fra 160 NOK på hoie.no. Finnes også som hotellpute.

// JON // Tilfør litt sommerlig friskhet med gult. Sengesettet Jon kommer i en ekstra fin 100% bomull og har glidelås i dynetrekket. Pris 415 NOK på hoie.no.

Vil du ta en enda nærmere titt på varene? På hoie.no finner du også din nærmeste forhandler. Ta et enkelt søk her. Vil du drømme deg bort alle nyhetene - er du bare et klikk unna.