Vi har vært på besøk hjemme hos Helene Olafsen. Hun inviterte oss inn i deres koselige, røde tømmerhus fra 1800-tallet, hvor hun bor med familien sin på fire.


Det er et hus med mye sjel, personlighet og en helt fantastisk utsikt mot fjorden. Og jammen har hun og Jørgen pusset opp alt selv!


Bli med inn og ta en titt, du også.


Hvordan vil du beskrive interiørstilen deres?

  Interiørstilen vår er et resultat av hvor vi bor, huset, historien i huset, og Jørgen og meg. Og vi er vel i hver vår ytterkant stilmessig. Jørgen liker at ting er symmetrisk, firkantet og gir mening i hodet hans. Jeg vil ha organiske former og farger. Var det bare opp til meg kunne vi hatt ville, mønstrete tapet på alle vegger. 


Huset er 150 år gammelt og vi har forsøkt å sette oss inn i hvilke farger, kvaliteter og materialer de brukte da, og brukt det som utgangspunkt. Vi har pusset opp alt selv, over flere år, og fått det akkurat som vi ville.Hvordan er hverdagen din for tiden?

Jeg har en veldig variert og sprikende hverdag og driver med mye forskjellig. På lørdager er det glitter og glam, og jeg leder et tv-program. De fleste andre dager er det gulp og bæsj og den pakka der. Også starter jeg business, driver med podcast. Og så er jeg idrettsutøver innerst inne, så jeg liker å være i aktivitet å gjøre ting. Jeg liker å tenke på meg selv som en lekende person.
Elegance
Sengesett
Egyptisk bomull
Elegance
Hotellputetrekk
Egyptisk bomull
Ara pysjamas
Beige
Elegance
Flatt laken
Egyptisk bomull
I Høie er vi opptatt av god søvn. Hva med deg, hvordan prioriterer du søvn og hvile i en travel hverdag?

Søvn er et evig dilemma når man har små barn. Man trenger jo mindre når man ammer, naturen har rigget det til på den måten, heldigvis. Jeg har aldri vært en person som sover på dagen, i alle fall ikke før, men nå har jeg blitt litt flinkere til å slappe av. Men å sove når barna sover – hvordan skal man få til det? Hvem skal rydde og vaske og sånn. Jeg har lest at god hvile er viktig – 70 prosent søvn og resten god hvile, så det er sånn jeg operer nå.
kort om helene

Navn og alder:
Helene Olafsen, 32 år.


Bosted:

Bor på Malmøya utenfor Oslo med kjæresten Jørgen og to barn. 


Kjent som:
Programleder og tidligere snøbrettkjører.
"Interiørstilen vår er et resultat av hvor vi bor, huset, historien i huset, Jørgen og meg."


Sheliak
Badehåndkle 
barn

Ara
Sengesett barn
beige, krepp

Frøya
Sengesett barn
himmelblå, bomull

Glad Elefant
Ullpledd
beige


Everyday
Håndkle 
Oker

Everyday
Vaskeklut
Oker

Vega
Morgenkåpe
Lavendel
Vega
Morgenkåpe
Mørk blå4 KJAPPE MED HELENE

Enkel- eller dobbeltdyne? 

Jeg heier på dobbeltdyne i prinsippet, det er så koselig! 


Favorittsengetøy? 

Jørgen vil ha silke, jeg krepp. En god mellomting er sateng. Men jeg er en krepp-jente. 


 A- eller B-menneske? 

Definitivt ikke A-menneske, jeg hater å stå opp tidlig. Men heller ikke utpreget B-menneske, jeg klarer aldri sove halve dagen. Ni er perfekt. 


 Har du en kveldsrutine? 

Alenetid på badet på kvelden med en varm dusj, balsam i håret hvis jeg rekker, ansiktskrem og god musikk på badet. Da koser jeg meg.
"Da vi flyttet hit så jeg for meg at jeg skulle ha yoga ute, ta morgenkaffen på verandaen, stelle litt i hagen og ta inn blomster hver morgen. Det har ikke blitt praktisert så veldig mye til nå. Men jeg innbiller meg fortsatt at jeg skal være en sånn person på et eller annet tidspunkt i livet. Men kanskje ikke akkurat nå."