HØSTENS HOTTESTE FARGE

I høst er det en farge som går igjen i mange nyheter. Over lengre tid har har rosa hatt en fremtredende posisjon i mote- og interiørverden, men i år har virkelig den mer voksne lavendelfargen kommet til sin rett. Allerede i starten av året gled folks øyne mot lavendelen og trendbyråer som WGSN spår at også 2023 vil få glede av lavendelens vakre toner.  


GLEDEN I FARGER

Det å omgi oss med farger skaper glede. Lavendelfargen plasserer framtiden i et nytt lys. De lilla tonene tilfører positiv energi, med den magiske effekten av at den virker beroligende, men også pirrer kreativiteten vår. Vi trenger begge disse egenskapene i tiden vi har foran oss.
Karma 
Ekstra fin bomull

Ara
Vevd krepp

Mira
Steinvasket sateng

Ara
Sovemaske
Velvære, stabilitet og balanse

Lavendelfargen kobler oss til velvære, og gir et inntrykk av stabilitet og balanse. Balansen vi finner på sene sommerkvelder når himmelen blir oransje. Når sola går over horisonten og et rosa og lavendelfarget samspill former seg i lufta. Stabiliteten naturen gir. Blomstene langs veien. Lavendelblomsten i blomsterbedet.

Hvorfor velge lavendel?

I fargen lavendel finner du en blanding mellom den unge, tøffe rosatonen og den klassiske voksenheten du finner i blånyanser. Lavendel, og andre lillatoner passer særlig godt på soverommet på grunn av nettopp denne evnen til å kombinere to verdener. De rette nyansene av lavendel symboliserer makt og luksus. Luksusfølelsen ser du spesielt igjen i satengen til Catharina - eller når morgenkåpen Svanen i lavendel brer om kroppen en sen helgemorgen.

Catharina
Sateng

Una 70x100cm
Hotellputetrekk

Svanen lavendel
Frottévelour

Everyday
Økologisk bomull


hvordan style lavendeL

Lavendel er en farge som er perfekt å kombinere med hvitt for et rent, moderne uttrykk. Karma - et sengesett i ekstra fin bomull fra gir et lekkert spill mellom hvitt og lavendel. Vil man leke med et litt mer jordlig utseende rundt den lekre lavendelen er brune og oker toner et virkemiddel. 


Una
Hotellputetrekk 
Kordvelour
Viola
Hotellputetrekk
Velour

Wessel
Sateng

Frøya laken
Steinvasket bomullTON I TON

En dempet og balansert palett av støvet lavendel oppleves både optimistisk og harmonisk på samme tid. Utover at lavendel tonene ses som en farge for optimisme, så er fargen i seg selv også rolig. 


Gå for en ton-i-ton stemning ved å velge laken, sengesett og putetrekk i samme lavendel tone. Frøya sengesett
Steinvasket bomull

Frøya laken
Steinvasket bomull

Frøya 50x70cm
Putetrekk

Frøya multipute
Steinvasket bomull