Varm minimalisme

- For å evne å nyte og ta vare på oss selv, er vi nødt til å senke farten litt. Det er nettopp dét som har vært formålet med denne kolleksjonen, smiler Trine Varøystrand, som er designsjef i Høie.naturens beroligende effekt

Høstkolleksjonen har fått navnet Varm minimalisme og inspirasjonen er hentet fra naturen - noe som gjenspeiles i både farger, mønstre og materialer. Paletten består av behagelige brune, beige og varme okertoner, plukket fra naturens egne nyanser. Mønstrene er duse og vekker assosiasjoner til naturens sjatteringer, som Helsinki sengesett. Materialene er valgt med omhu.

Helsinki
Dobbysateng
Fra 849,-
Mira
Steinvasket sateng
Fra 849,-
Talullah
Sateng

Fra kr 849,-
Gard
Sateng

Fra kr 849,-

- Stoffene er veldig i fokus, og det er samspillet mellom fargene, mønstrene og materialene som danner uttrykket. For eksempel understreker den eksklusive og skinnende satengen mønsteret på Gard, som prydes av to ulike Art Deco-inspirerte mønster på hver sin side. Sengesettet William har en slående vakker okerfarge og er av garnfarget, økologisk bomull. Tråden er det vi kaller «slub», noe som gir ekstra struktur i vevingen og skaper et naturlig uttrykk som er perfekt mot treverk og andre naturlige materialer, forklarer designsjefen drømmende.


- Varm minimalisme skal gjøre det enkelt å finne roen. Å bringe naturens beroligende effekt inn på soverommet. Kolleksjonen skal appellere til sansene dine: Innby til ro og harmoni, gjøre det godt å entre soverommet og krype under dyna på mørke, friske høstkvelder.

Loke
Ekstra fin bomull
Fra 499,-
William
Garnfarget bomull
Fra 699,-
Frøya laken
Steinvasket bomull

Fra kr 369,-
Mira laken
Sateng

Fra kr 529,-

Balanse og ro
– hjemme og på hytta

-I den drømmende gavepakken av en kolleksjon finnes det noe for alle. - Det har vært viktig for oss i designteamet å lage en kolleksjon med noe for ethvert hjem og menneske. Designene bidrar til å skape ulike uttrykk, basert på omgivelsene og passer like godt til gyllne materialer som til mer naturlige elementer. Til felles har de at de bringer ro inn i rommet, sier Varøystrand.


- I takt med at vi søker til naturen, har også hytta blitt enda viktigere for oss i en ellers turbulent tid. Designsjefen kan avsløre at nordmenns andre hjem også har vært i tankene under arbeidet med kolleksjonen: - Vi mener absolutt at «Varm minimalisme» egner seg på hyttesoverommet. Ro, nærhet til natur og innhenting av ny energi er jo noe av det viktigste vi søker når vi reiser på hytta, avslutter Varøystrand.

Una putetrekk
Kordvelour
Fra 399,-
Una putetrekk
Kordvelour
Fra 349,-
Helsinki putetrekk
Dobbysateng

Kr 219,-
Mira hotellputetrekk
Sateng

Kr 319,-

Husk: Godt sengetøy fortjener selskap av en god dyne og pute. For friske høst- og vinternetter anbefaler vi en god dundyne og dunpute.