JULEDRØMMER BLIR VIRKELIGHET


Ingenting er som å våkne uthvilt og spent på julemorgen. Det er noe magisk som skjer når juleroen senker seg. Nå er det avslapning og hygge som står i fokus. Dette er to ting vi på Høie er spesielt gode på, derfor vil vi dele noen av våre tips med deg.


For den beste nattesøvnen er det viktig at du får stress og mas på avstand og at du legger deg i en seng oppredd med en god dyne, pute og behagelig sengetøy og laken som prikken over i’en. Vi vil gi deg noen julegavetips sånn at du kanskje får en ting mindre å stresse med denne adventstiden.TIL HENNE


La din kjære få kjenne på luksusen av å legge seg i en seng oppredd med Høies populære sateng. Satengvevingen gir de lange fine bomullstrådene en særegen glans og er myk og behagelig mot huden. Hotellputene med Vanja velourputevar fullfører den herlige hotellfølelsen - hjemme hos deg selv!

Alice
Sateng
Alice
Sateng
Balder
Dundyne
Vanja
Velour

TIL HAM


Gi bort god søvn i gave! En god natts søvn består av flere ting, riktig temperatur, passe myk seng, behagelige dyner og riktig høyde på puten. Prikken over i'en er laken og sengetøy. Den Dobbyvevde satengen Helsinki i 100% bomull er kjent for sine ekstra tynne og langfibrede tråder. Dobbyvevingen gir et unikt lysspill med glatte og matte overflater, som er myk og behagelig og holder seg fin lenge.

Helsinki
Sateng
Oppdal
100% norsk ull
Gustav
Økologisk bomull
Saga
Dundyne

TIL DE FORELSKEDE


Å finne en julegave til turtelduene er enkelt! Kjærlighet og nærhet er viktig, så sengetøy i luksuriøse kvaliteter som sateng og velour er perfekt. Dobbeldyne eller en multipute med multiputevar vil bli en slager for dem som ikke klarer å holde seg unna hverandre. Eller hva med et pledd som de to kan krype under og holde hverandre varme i vinterkulden?

Synne
Sateng
Saga
Dundyne
Vanja
Velour
Synne
Sateng

TIL STUDENTEN


Gi sengetøy av Høies gode kvalitet til den som kanskje trenger det aller mest. Studenter tar seg ofte ikke råd til egen luksus, derfor kan det være ektra hyggelig å skjemme dem litt bort med et godt sengesett eller et lunt pledd. Studenter som nylig har flyttet for seg selv trenger kanskje også å oppgradere dyner og puter?

Frøya
Økologisk bomull
Rondeslottet
100% Ull
Allergo
Fiberdyne
Richard
Ekstra fin bomull


TIL LILLE SNUPP


Klart de minste i familien også skal ha god søvn! Det søte mønsteret på Kalle appellerer til barna. Her finner de forskjellige dyr og elementer det kan være hyggelig å snakke om på sengekanten. Kanskje du kan finne på et eventyr om reven og bjørnen i skogen også? La fantasien løpe, og send kjærlig dine små inn i drømmeland.


Kalle
Økologisk bomull
Lya
Ekstra fin bomull
Pure
Vevd krepp
Saga
Dunedyne og -pute