(0)

Julegavene som gleder

Julen nærmer seg og man kan nesten se for seg snøfnuggene som selvfølgelig skal dale ned denne vinteren. Sammen med førjulstiden dukker ønskelistene opp. Enkelte gaver er utrolig stas å få og like hyggelig å gi bort. En deilig dyne, et lekkert sengesett eller et lunt pledd gir både ro og glede. Her er julegavetipsene til han, henne, studenten og de aller minste - som virkelig varmer og gleder - lenge.

Til henne

 

Dype rød juveltoner  – skaper en moderne luksus til soverommet. Og følelsen av å bre over seg en silkemyk sateng i 100% bomull gjør luksusen komplett.

Rondeslottet, 100% ullKjøp

Lisboa, Sateng Kjøp

// HVIT KREPP // En klassiker som man vil elske en hel evighet. De unike luftlommene i den vevde kreppen fra Høie gjør at den føles lun om vinteren og sval om sommeren. I tillegg er den så ren at den er anbefalt av Asthma Allergy Nordic.

// TARJE // Julefrokost på senga? Skap julestemning på soverommet med Tarje i lun flanell. Flanellen gir deg en unik opplevelse på kalde netter. Overflaten er børstet, noe som gjør at kvaliteten oppleves ekstra myk og varm.

Gunilla, sateng Kjøp

Vanja, velour Kjøp

Galdehøpiggen, 100% ull Kjøp

Vanja sengeløper, velour Kjøp

 

En dyne som varmer i kalde vintermåneder er en gave som virkelig gleder, både til han og henne, og som vil være en myk favoritt i flere tiår. Produsert i Norge med fokus på komfort og miljø - og så ren at den både er Svanemerket og anbefalt av Asthma Allergy Nordic. Dundynen fra Høie har 15 års garanti og dunen er i tillegg kvalitetstestet av IDFL - som tester renhet, duninnhold, bæreevne og type dun/fjær.

Saga, dundyne Kjøp

Saga, dunputeKjøp

Til ham

// MOOD // Den ekstra fine satengen kjennetegnes ved at bomullstrådene er ekstra tynne - det gir et sengetøy som er himmelskt mykt å sove i.

Tarje, flanell   Kjøp

Mood, ekstra fin sateng Kjøp

Rondeslottet, 100% ull Kjøp

Vanja, velour putevar Kjøp

 

Tyll deg inn i den myke ullen - og kjenn hvordan den luner både kropp og sjel i de kjølige vintermånedene.

Cecilie, ekstra fin bomull   Kjøp

Monte Rosa, 100% ull   Kjøp

Julegavene finner du i nettbutikken hoie.no og hos våre forhandlere. Se våre forhandlere her.

Til studenten

// CECILIE // Under en fin bomull behandlet for å få frem den ekstra gode følelsen er det bare å kjenne på hvilepulsen. Den ekstra fine bomullen i sengesettet har en krinkeleffekt som betyr at stoffet trekker seg sammen og gir et naturlig avslappet uttrykk. Det gjør også at den oppleves tykkere enn vanlig bomull. I tillegg er sengesettet steinvasket for ekstra mykhet. Ja, strengt tatt ikke bare studenten som vil bli glad i denne favoritten.


Renate, ekstra fin bomullKjøp

Cecilie, ekstra fin bomull Kjøp

Birthe, ekstra fin bomull Kjøp

DownFeel, føles som dun Kjøp

Til småen

Lya, ekstra fin bomullKjøp

På tur, 100% ullKjøp

På tur, 100% ull Kjøp

Emil, ekstra fin bomull Kjøp