(0)

JULEDRØMMER

Julen nærmer seg og man kan nesten se for seg snøfnuggene som selvfølgelig skal dale ned denne vinteren. Sammen med førjulstiden dukker ønskelistene opp. Enkelte gaver er utrolig stas å få og like hyggelig å gi bort. En deilig dyne, et lekkert sengesett eller et lunt pledd gir både ro og glede. Her er julegavetipsene til han, henne og de aller minste - som virkelig varmer og gleder - lenge.

Til henne

//MYK SATENG// Sengesettet Nobel er en ekstra fin sateng i 100% bomull med en dobbyvevd framside. Det betyr - himmelsk myk luksus. Pris fra 690 NOK.

//AGATHE// Ta med naturen inn på soverommet. En ekstra fin bomull fra 460 NOK.

//LIVE// Få en naturlig look på soverommet med lin & bomull. Steinvasket for ekstra mykhet. Pris fra 1150 NOK.

//VERA// Våkne opp i en blomsteroase. Vår sateng er kjent for sine lange fibre som gir den unike glansen. Pris fra 690 NOK.

//K2// Pledd med en historie. K2 er et bærekraftig strikket pledd laget av 100% resirkulert ull. Pris 635 NOK på hoie.no.

//SAGA// En dundyne som varmer når snøen daler ned - så ren at den er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Pris fra 2230 NOK på hoie.no.

Til han

//ANTON// En myk favoritt i ekstra fin bomull. Tøffe detaljer med knapper i putevar og dynetrekk. At sengesettet er garnfarget betyr at tråden er farget før vevingen i stedet for at sengesettet er farget i ettertid. Det gjør sengesettet enda mykere - akkurat det er lett å like. Pris fra 505 NOK.

//NOBEL// Hverdagsluksus med en enfarget sateng med et diskret fiskebensmønster. Pris fra 690 NOK.

//HASSE// For deg som liker det enkle - uten at det skal gå på kompromi med kvaliteten. Pris fra 505 NOK.

//KARSTEN// Når det stormer ute finnes det kanskje ikke noe bedre enn å pakke seg inn i lun flanell. Fra 425 NOK.

Julegavene finner du i nettbutikken hoie.no og hos våre forhandlere. Se våre forhandlere her.

//K2// Laget av 100% resirkulert ull. En myk og varm favoritt som både kan gis bort og brukes med god samvittighet. Pris fra 620 NOK.

//DOWNFEEL// Puten er det aller viktigste for god nattesøvn. Denne gir god støtte, samtidig som den føles like myk som dun. 9 av 10 anbefalte denne puten på KK sin testpilot.

Til småen

//MITT TRE. FOR RENT VANN// Gleden av å gi føles ekstra god når det i tilegg gis til et godt formål.  For hvert solgte sengesett går 40 NOK til Vann for livet - et Røde Kors prosjekt.

//MALI// En ekstra fin bomull som i tillegg er steinvasket for ekstra mykhet. Et ensfarget sett skaper ro og harmoni på soverommet når de aller minste skal sove. Pris fra 230 NOK.

//MIKKEL REV//  En vennlig rev på et vevd jacquardpledd i 100% ull. Pris på hoie.no: 375 NOK.