JULEGAVETIPS

Å finne den perfekte julegaven føles så godt! En omtanke som varmer! Tenk å gi en gave som varmer som en god klem, hver eneste kveld! Kvalitetssengesett, dyner og puter fra Høie er utviklet med tanke på miljø og komfort, og vil glede en heldig julegavemottaker – lenge. Les videre for inspirasjon og gavetips.


TIL HENNE

La din kjære få kjenne på luksusen av å legge seg i en seng oppredd med Høies populære sateng. Satengvevingen gir de lange fine bomullstrådene en særegen glans og er myk og behagelig mot huden. Hotellputene med Una kordvelour fullfører den herlige hotellfølelsen - hjemme hos deg selv!

Svanen
Beige

 Nå 936,-
Trollstigen
Ullpledd

Nå 1599,-
Elegance
Sateng
Nå fra 1039,-
Embla Varm
Dundyne
Nå fra 2997,-
Ara sovemaske
Vevd krepp

Nå 95,-
Ara pysj
Vevd krepp

Nå 799,-
Føniks pyjamas skjorte
Flanell
Nå 399,-
Føniks pyjamas
Flanell
Nå 639,-

TIL HAN

Gi bort god søvn i gave! Adam flanell er perfekt for kalde dager, hvor han får lyst å slumre litt til. En god natts søvn består av flere ting, riktig temperatur, passe myk seng, behagelige dyner og riktig høyde på puten. Prikken over i'en er laken og sengetøy. 

Milano
Dobby sateng

Nå fra 489,-
August
Flanell

Nå fra 419,-
Herkules
morgenkåpe
Nå 1011,-
Everyday
Håndkle
Nå fra 126,-

TIL DE FORELSKEDE

Å finne en julegave til turtelduene er enkelt! Kjærlighet og nærhet er viktig, så sengetøy i luksuriøse kvaliteter som sateng og velour er perfekt. Dobbeldyne eller et pledd som de to kan krype under og holde hverandre varme i vinterkulden?

Rimo ullpledd
Nå 959,-


Hygea
dobbeldyne
2299,-

Milano
Sateng
Nå fra 489,-
Elegance 
Egyptisk sateng
Nå fra 1039,-

TIL HYTTEFOLKET

For noen er livet best på hytta. Gled de ekstra med stemningsfull flanell, eller lune pledd for den koselige hyttehyggen. Er det en ting vi kan, så er det hygge - på hytta! Ta også en titt på våre skjønne sitteunderlag i ull, de passer på uteplassen ved hytta, eller i sekken på tur - ypperlige gaver!

K12 pledd
Lammeull
Nå 1839,-


August 
Flanell
Nå fra 419,-

Balder
Flanell
Nå fra 419,-
August
Flanell
Nå fra 419,-


TIL STUDENTEN

Gi sengetøy av Høies gode kvalitet til den som kanskje trenger det aller mest. Studenter tar seg ofte ikke råd til egen luksus, derfor kan det være ekstra hyggelig å skjemme dem litt bort med et godt sengesett eller et lunt pledd. Studenter som nylig har flyttet for seg selv trenger kanskje også å oppgradere dyner og puter?

Loke
Rød
Nå fra 359,-


Loke
Mørk blå
Nå fra 359,-

Loke
Valnøtt
Nå fra 359,-
Enviro
Fiberdyne
Fra 1199,-

TIL DE MINSTE

Klart de minste i familien også skal ha god søvn! Det søte mønsteret på Sattao appellerer til barna. Her finner de forskjellige dyr og elementer det kan være hyggelig å snakke om på sengekanten. Kanskje du kan finne på et eventyr om elefanten og giraffen også? La fantasien løpe, og send kjærlig dine små inn i drømmeland.

Ara, vevd krepp
Beige
Fra 629,-


Glad elefant
Beige
Nå 559,-

Pure
Vevd krepp
Fra 379,-
Saga
Dundyne
Fra 879,-

STÅR DU FORTSATT FAST?

Gavekort! Du vil motta en e–post fra oss med gavekortet vedlagt med en unik kode som kun kan brukes på hoie.no. Denne kan printes ut og pakkes inn til den heldige. Ønskes en høyere sum, kjøp flere gavekort. Mottaker kan bruke flere gavekort på samme bestilling. Restbeløp blir tatt vare på til neste kjøp. Gavekortene er gyldig i 1 år fra kjøpsdato. Perfekt, da er du i mål!