(0)

KREPP-KAMPANJE
UKE 15 & 16

 I uke 15 & 16 markedsføres kreppkampanjen på Facebook, Instagram og via Google sitt annonsenettverk. Har du kjøpt kampanjesettene vil du automatisk bli listet opp som forhandler på vår landingsside på hoie.no. Last ned kampanjemateriell & del i sosiale medier, eller heng opp i butikk!


KREPP FRA 379,-

I kampanjeperioden 14 - 25. april tilbyr vi kreppen Livia & Aurora til sluttforbruker fra 379,-, det tilsvarer en rabatt på over 30% sammenlignet med ordinærpris på 549,-. Din forhandlerpris er fra 149,- på disse settene. Slå til når vi har unike kampanjepriser på disse settene til deg som forhandler - før lageret tømmes. Og ikke minst - bli med på kampanjen!Livia
Gul
Din pris: Fra 149,- 
Livia
Aqua

Din pris: Fra 149,-
Aurora
Lys oliven
Din pris: Fra 149,-
Aurora
Gul
Din pris: Fra 149,-


ALL ANNEN KREPP - 20%

I tillegg til storselgerne Aurora & Livia, senker vi prisen på all annen krepp med -20% i forbindelse med kreppkampanjen. Selv om vi ikke senker prisene til deg som forhandler på disse settene, så husk at webprisene og dine kalkylerer gir rom for å bli med på denne type kampanjer. Prisene senkes på alle kreppvarer, foruten nyheten Lyra i vevd krepp.


Last ned kampanjemateriell her.

Kos
Blå
Kos
Antrasitt


Pure - Barn
Hvit
Pure
Hvit

PURE

Klassikeren som blir bedre med tiden. I vevd bomullskrepp skapes de unike luftlommene i vevingen. Det gir den crispy og gode kreppfølelsen først etter vask.  Sengetøyet Pure fra Høie er så rent at den anbefales av Asthma Allergy Nordic. En klassiker som ikke trenger å strykes, og som finnes til liten og stor. I kampanjeperioden senker vi prisen med 20%.

Last ned kampanjemateriell her.TID FOR SVALERE DYNE

Vi er i vårsesongen - og bytter gradvis til svalere dyner. I kampanjeperioden senker vi prisene på utvalgte svalere dyner til sluttforbruker med -20%. Det gjelder Frigg sval & medium varm, Freja sval, Enviro sval & medium varm, samt Hygea medium varm. Selv om vi ikke tilbyr lavere priser til deg som forhandler, så er det som tidligere rom for med dagens webpriser og kalkyler, å bli med.