(0)

Tiden er inne for å markedsføre vår felles kreppkampanje! Kampanjen markedsføres mot sluttforbruker i uke 19 og 20, og nå håper vi du blir med! Forhandlerpris er fra kun kr 149,-! Alle som har kjøpt inn sesongens krepp blir automatisk listet som forhandler. I disse ukene markedsføres salgspris ut til sluttforbruker fra kr 299,- Blir du med? Fortsett å lese!

Krepp har blitt en klassiker gjennom tidene. Sval om sommeren og lun om vinteren. I år er det 65 år siden Høie var den første i verden til å lansere krepp.Mange har et nostalgisk forhold til krepp og nå som Høie har jubileum lanseres flere kreppdesign enn noen gang, så alle kan bli forelsket og finne sin favoritt. Behagelig for øyet, sval om sommeren og lun om vinteren.

Ebba

  Minikrepp i ferskenrosa
fra NOK 149,-

Cornelia

Krepp i gult
fra NOK 149,-

Slumre

Krepp i lys grønn
fra NOK 149,-

Kampanjen blir markedsført i sosiale medier og henviser til en bloggsak med fokus på produkt og forhandlere. Samme pris kjøres også på hoie.no i kampanjeperioden. I tillegg har vi laget kampanjemateriell for sosiale medier og plakater i butikk. Last ned markedspakken og del flittig i kampanjeperioden!