OPPTIL -30% PÅ
ØKOLOGISK SENGETØYKvalitet har vært en del av Høie sitt DNA siden vi så livets lys for 170 år siden. Man kan kanskje bli lei av å høre ordet kvalitet. Vi i Høie elsker ordet - når det er ekte! Kvalitet er en av Høies viktigste bærebjelker - og i løpet av hundreåret og tiårene som har gått har det blitt en naturlig del av vårt DNA. Vi ønsker rett og slett at våre dyner, puter, sengetøy og pledd skal ha en himmelsk mykhet som du er glad i - lenge. Og det selvfølgelig med god samvittighet! Selv om vi da ikke var bevisst miljøutfordringene som vi ser i dag, så har vi alltid vært opptatt av at sengetøy, dyner og puter skal utvikles for å vare - og det en hel evighet. Høie Care er vårt fokus på bærekraft under en felles paraply. Forankret i vårt DNA på lik linje med kvalitet. Vi skal utvikle med tanke på fremtiden. Det betyr: Komfort med god samvittighet.  


Vår økologiske bomull er steinvasket. De ekstra fine bomullstrådene er kjent for sin renhet og høye slitestyrke, og steinvask mykner fibrene i bomullen.
Matheo
Før 555,-
nå 388,-
Gustav
Før 690,-
nå 552,-
Matheo
Før 555,-
nå 388,-

Gustav
Før 205,-
nå 164,-


mindre vann


Sengesettet Frøya innfarges i et fargebad. Prosessen bruker 30% mindre vann og fargestoffer sammenlignet med tradisjonelle trykkemetoder. I tillegg utnyttes all farge, så ingenting går til spille.  Frøya
Før 555,-
nå 444,-
Frøya
Før 190,-
nå 152,-
Frøya
Før 240,-
nå 192,-
Flatt laken
Bomull


170 år med kvalitet

Kombinasjonen av topp kvalitet, gode design og en innovativ holdning, har ført til at Høie fortsatt er den mest anerkjente merkevaren innen sengetøy, dyner, ptuer og pledd.
Frøya
Før 555,-
nå 444,-
Frøya laken
Før 290,-
nå 232,-
Frøya
Før 555,-
nå 444,-

Frøya laken
Før 290,-
nå 232,-
-30% på dyne og puTe

Velg deg en dyne som er laget med kvalitet som hovedingrediens. Høie Gemini er en fiberdyne som er konstruert med spesielle rutestikninger, som gjør dynen mer formbar. Denne norskproduserte dynen finnes i varm og medium varm, og er laget for å vare lenge.


Gemini medium
Før 699,-
nå 489,-

Gemini pute 50x70
Før 299,-
nå 209,-
Gustav
Før 690,-
nå 552,-

Frøya
Før 530,-
nå 424,-

et lite stykke norge

Dynene og putene fra Høie produseres i vakre omgivelser på Brekstad i Trøndelag. Det gir også nærhet til markedet og reduserer miljøbelastningen når vi sender varene hjem til deg.Høie skal produsere kvalitet som varer i generasjoner. Høie er bevisste på at jordkloden og tekstilbransjen står overfor store utfordringer. Vi mener at vi som bedrift og vi som forbrukere har et felles ansvar for planeten vår. Derfor skal vi produsere og utvikle med tanke på kvalitet, miljø og samfunn. Det skulle bare mangle. Vi har samlet mer informasjon om vårt samfunnsansvar under Høie Care. Målet er komfort med god samvittighet - og samtidig skape et rom for å drømme.  Tilbudet varer til og med 16. august!