Skap din egen myke oase på soverommet og la det bugne av puter. Nå får du alle våre hotell- og innleggsputer til -30%.


Vi har selvfølgelig også et godt utvalg av lekre putetrekk som passer til, og som matcher sengetøyet. Alt i den samme gode Høie-kvaliteten.


HVERDAGS-LUKSUS MED HOTELLPUTER


Vi har et bredt utvalg av hotellputer slik at du kan finne den som passer best til deg og dine behov. Velg mellom to ulike størrelser (60x80 eller 70x100 cm) og om du vil ha dem fylt med dun eller fiber.

Viola
Str 50x50 cm
Flere farger

Viola
Str 60x80 cm
Flere farger

Viola
Str 70x100
Flere farger
Hotellpute
Dun
Flere størrelserFLØYELSMYKT


Viola putetrekk i deilig velour fås både til pynteputer og hotellputer. Perfekt for å skape en rød tråd gjennom interiøret i både stuen og soverommet. Og jammen er det både koselig og lekkert å la det bugne av puter.
Frøya
Steinvasket bomull
Flere størrelser

Elegance
Egyptisk bomull
Flere størrelser

Balder
Flanell
Flere farger
Helsinki
Dobbyvevd sateng
Flere farger
Una kordvelour
Str 40x60 cm
Flere farger

Una kordvelour
Str 50x70 cm
Flere farger

Una
Kordvelour
Flere farger
Hygea
Hotellputer
Flere størrelser


PUTER I EKTE HOTELLKVALITET


Hotellputene fra Høie finnes på tusenvis av hotellrom og soverom landet rundt. De bidrar til å skape et behagelig, luksuriøst og lekkert uttrykk på senga og soverommet. Dessuten er de deilige å lene seg mot når du leser eller nyter morgenkaffen i senga.

Kun det beste er godt nok – både på hotell og hjemme. Derfor er alle hotellputene fra Høie laget av kvalitetsmaterialer, og de er laget for å vare lenge. Velg blant store hotellputer fylt med myk andedun eller hotellputer av allergivennlig fiber.