ET DRØMMEHJEM

La deg inspirere av det vakre hjemmet til den danske influenseren og konsulenten Malina Kragmann. Hun flyttet til Norge for fire år siden, og sammen med mannen og datteren Marley på et år, har hun skapt drømmehjemmet sitt i Oslo. Vi stilte Malina noen spørsmål om stilen hennes, og hvordan hun legger til rette for god søvn


HVORDAN VIL DU Beskrive din EGEN interiørstil?

Skandinavisk, avslappet og stilren. Jeg liker at det er en rød tråd igjennom leiligheten og at det er en varm og hjemmekoselig følelse når man kommer inn døren. Det er også en av grunnene til jeg elsker det beige lakenet fra Høie, det gir et harmonisk og gjennomført uttrykk å ha laken og sengetøy i samme farge. Det passer perfekt til vår nedtonede og rene stil.hvordan vil du ha det på soverommet?

Jeg liker et koselig og varmt soverom som gir meg lyst til å tilbringe lange og late morgener i sengen. Vi er veldig opptatte av å ha god kvalitet på både seng, sengetøy og dyner.


Ara
Vevd krepp
Nå kun943,-

Jerseylaken
Lys beige
Fra 379,-
Ara pysjamas
Beige
Nå fra 799,-
Ara sovemaske
Beige
Kun 95,-


hvordan er kveldsrutineN DIN?

Det siste jeg gjør før jeg legger meg er å se til datteren min, og gi henne et lite kyss på kinnet. Mannen min og jeg forsøker alltid legge oss samtidig. Vi elsker å ligge og småprate utover kvelden før vi sovner. Det er så viktig å ha kvalitetstid sammen før en ny og travel dag. Soverommet er vårt sted.


Hvordan legger du til rette for en god natts søvn?

Vi investerer i gode senger, dyner og ikke minst puter. Det finnes ikke noe bedre enn å legge seg i et nytt og lekkert sengetøy, det understreker følelsen av velvære. Jeg elsker også at Saga er en så myk, varm og ikke minst fluffy dyne. Jeg bruker heller ikke telefonen på soverommet, det legger til rette for en god natts søvn.Saga 
Medium varm
Nå fra 2097,-

Saga
Egyptisk bomull
Nå fra 869,-
Flatt laken
Sateng
Nå fra 439,-
Ara barn
Vevd krepp
Fra 503,-
.  .