TEST

Tropenatt er vår svaleste sommerdyne, utviklet for varme sommernetter. Les mer om sommerens favoritt! Eksperten påpeker videre at dynen likevel er luftig og voluminøs, noe som er viktig for hvordan den oppleves. Også trekket på dynen har mye å si for hvor godt den puster og hvordan den føles mot kroppen. Derfor er Tropenatt trukket i et tynt lag med luftig bomullspercale. Og at det er etterspørsel etter en slik dyne, er det ingen tvil om:BADEKÅPER

Dyneeksperten forklarer videre at temperatur er viktig for søvnkvalitet. Du sover rett og slett dårligere når du fryser eller svetter. Selv foretrekker han markedets svaleste sommerdyne. - Sommerdynen kan nesten ikke bli kald nok, smiler Berg. Og for den som deler dyneekspertens preferanser, er sommerdyner fylt med fiber tingen. Fiber er nemlig uslåelig når det gjelder ventilering. Samtidig som at sommerdynen skal være sval og lett, er produktsjefen opptatt av at den skal ha fylde. Og nettopp kombinasjonen av luftighet og kjølende egenskaper, har Høie jobbet mye med å perfeksjonere. Mengden fiber og hvilket materiale trekket er laget av, har mye å si for hvor sval og behagelig en fiberdyne føles.

Vi har jobbet mye med å utvikle skikkelig gode sommerdyner med fiber tilpasset den norske sommeren, forklarer Berg.

DUNDYNER FOR DE VARME SOMMERNETTENE

Noen liker altså at sommerdynen er så sval som overhodet mulig, mens andre har behov for litt varmere sommerdyner. For sistnevnte er det sommerdyner fylt med deilig dun som er tingen! - De lette sommerdundynene våre er fylt med lett dun av beste kvalitet. Dunene er fordelt i «kassetter» for å sikre at dunene holder seg jevnt fordelt. Slik får du optimal temperatur på hele kroppen, sier Berg. Det er altså mye å velge i når det kommer til sommerdyner fylt med både fiber og dun. Men en type dyne bør du for all del holde deg unna, ifølge eksperten.

Mengden fiber og hvilket materiale trekket er laget av, har mye å si for hvor sval og behagelig en fiberdyne føles. Vi har jobbet mye med å utvikle skikkelig gode sommerdyner med fiber tilpasset den norske sommeren, forklarer Berg.