ØYEBLIKKETS
KUNST

Å evne å være tilstede i øyeblikket og legge merke til de små detaljene rundt oss er en egen kunstform. Med en gjennomgående, nøytral palett i sort, antrasitt og lys grå – der et knippe kvalitetstekstiler kun varierer lett i struktur og mønstre – fjerner vi overflødige distraksjoner og legger til rette for en ny type hverdagsluksus som vil bidra til å skjerpe sansene.KJENN DEG SELV

For å finne ut hvilke sammensetninger som tiltaler deg og hva som fanger oppmerksomheten gjelder det å kjenne godt etter. Kanskje er det de lyse, stripete variantene som appellerer mest? Eller er det mørke og silkemyke Gard i sateng, som med sin ekstra fine trådkvalitet utstråler en helt spesiell glans og komfort?

Last ned pressebilder her
INDRE VELVÆRE

Tilfører du like velvalgte møbler og objekter i innredningen i samme, sobre fargetoner vil soverommet fremstå som et monokromt og sanselig fristed der blikket kan hvile uforstyrret. Her kan du rette fokus mot indre velvære og gi plass til det som har verdi.

LAST NED BILDENE

Skap din egen form for monokrom sanselighet med Gard i luksuriøs sateng og Loke i ekstra fin bomull, Simon i myk flanell og Frøya i 100% økologisk bomull.

Alle produktbilder og priser kan lastes ned fra dropbox her.


KONTAKTINFO

HØIE: Erna Therese Widerøe, tlf: 92 66 77 80,
e-post: erna@hoie.no

By Hoff: Annette Hoff, tlf: 97 14 78 22,
e-post: annette@byhoff.com