(0)

MØt høsten med litt FARGE

Fortryllende skoger og disige tjern kommer til liv gjennom Høies nye eventyrlige kolleksjon. På samme måte som bøkene vi leser på sengekanten gir en deilig følelse av virkelighetsflukt, skaper myke tekstiler i duse nyanser et magisk pusterom i hverdagen. Sengetøyet og pleddene er inspirert av den nordiske naturen, stedet vi tyr til når vi trenger hvile og energi.

// INES & FALKETIND // Nydelige grønne nyanser. Sengetøyet Ines kommer i en ekstra fin bomull. Pris fra 460 NOK på hoie.no. Pleddet Falketind kommer i 100% ull. Pris 635 NOK på hoie.no. Nyhetene finner du også hos våre forhandlere.

// LIVE // Lin og bomull har funnet kjærligheten - og gir mykheten og den avslappede looken som mange elsker. Pris på hoie.no fra 1150 NOK.

Beroligende nyanser i plomme, fiolett og støvet grønt sørger for en avslappet atmosfære, hvor myke pasteller kombineres med dypere nyanser i et harmonisk og raffinert uttrykk. Gode kvaliteter i sateng og steinvasket bomull gir en subtil sanselighet, som strekker seg videre utover i interiøret i form av håndlaget keramikk, varmt treverk og frostede, børstede overflater. Arvegods, kunst og grønne vekster bidrar til et personlig miljø, hvor objektene vi omgir oss med byr på kjære minner. Slik skapes et personlig hjem hvor eventyret aldri tar slutt.

// PALMA // Det er lett å forelske seg i den dype plommefargen. Dobbysatengen Palma i 100% bomull finner du på hoie.no og hos våre forhandlere. Pris fra 690 NOK.

// EDVARDA // Paisley-mønsteret som alle vil ha denne sesongen! Pris på hoie.no fra 690 NOK.