(0)

Møt julen med farger

Farger gjør noe med deg. Møt denne julen i din favoritt - og nyt morgenstunden.

Plomme er årets hotteste farge i trendbildet - og fargen setter en ekstra herlig førjulstemning på soverommet. Kanskje også den perfekte julegaven til de som har nesten alt? Pris fra 690 NOK på hoie.no. Der kan du også finne din nærmeste forhandler.

Cecilie i fargen vintage violet. En ekstra fin bomull som har en spesiell krinkeleffekt. Krinkeleffekten fås ved at stoffet trekker seg sammen hvilket gjør uttrykket mer avslappet, og den oppleves også kraftigere enn vanlig bomull. I tillegg er Cecilie steinvasket for ekstra mykhet. Jeansstikninger i kantene for en tøffere look. Kanskje noe for datteren? Finnes også i frostblå og grå. Pris fra 460 NOK.

Støvet grønt. Naturlig og vakkert med 50/50% lin & bomull. Lin er kjent for sin naturlige look - og bomullen sørger for mykhet uten for mye krøll. Pris fra 1150 NOK

Den eksklusive følelsen av å sjekke inn på et flott hotell behøver ikke være forbeholdt reiser og ferier når man kan krype inn i en delikat sateng hver dag hele uken. Denne nydelige messingfargen er en stor hit denne høsten - og setter ekstra glans over høytiden. Sengesettet Palma kommer i en diskret stripe - i en dobbysateng i 100% bomull.

La oss stoppe opp. Ofte kan det føles som om tiden løper fra oss, men det må ikke være slik. Legg til rette for en roligere rytme i hverdagen - og start med en rolig morgenstund. Vera er en lekker sateng i konjakk - at den er en fryd for øyet kombinert med mykheten - gjør det enda lettere å finne hvilepulsen.Pris fra 690 NOK.

Flanell heaven! Bre om deg en lun flanell denne vinteren - og vi garanterer at du kommer til å forsove deg, men jammen er det verdt det! Pris fra 425 NOK. Det røde ullpleddet Falketind setter prikken over i'en når juletiden skal nytes. Pris fra 635 NOK.

Ta med naturen inn denne vinteren. Og finn roen under en ekstra fin bomull. Pris fra 460 NOK på hoie.no - der finner du også din nærmeste forhandler.