Foto: Camillapihl.no

Myke julegaver

Hygge er i fokus, og det å kose seg ekstra før jul er noe vi alle prioriterer, kanskje denne julen mer enn noensinne. Camilla Pihl og Titte i Camilla Pihl redaksjonen setter kos og hygge i fokus.PAKK DEG INN

Gjør det ekstra koselig rundt deg, med levende lys, deilige juledufter og julemusikk. Julemusikken går på repeat mens vi baker pepperkaker, drikker julete og krydret kakao. Og antrekket? En helskjønn badekåpe i frottévelour fra Høie.Svanen, dame
Hvit
Kr 749,-
Svanen, dame
Hvit
Kr 749,-
Svanen, dame
Beige
Kr 749,-
Svanen, dame
Beige
Kr 749,-

JULEmagi

 Morgenkåpen er perfekt å tilbringe romjulen i, mens julefilmen ruller, peisen knitrer og alt er rolig og harmonisk. Badekåpene kommer i klassiske ensfargede nyanser som kler både hverandre og ethvert baderom, også på knaggen.

CAMILLAS JULEGAVETIPS

 Deilige myke håndklær og en badekåpe er ting man bruker hver dag, hvorfor ikke gi bort noen ekstra fine denne julen? Høie har også lansert håndklær! Everyday er en egen håndkleserie i økologisk bomull med en deilig myk kvalitet. Den perfekte myke gaven under treet - for litt hverdagsluksus!

ROYAL HVERDAG

Velg materialer som er deilige å omgi seg med, og som er vakre å se på i tillegg. Dette ligger alltid i bakholdet mitt når jeg handler julegaver. Jeg ser etter gode kvaliteter, fordi da investeres det samtidig i velvære og god søvn. Et sengesett som gjør det enkelt å unne seg litt luksus hver dag, er den deilige percalen Royal. Den gir den perfekte balansen mellom crispy og silkemyk.


Royal, percale
Beige
Fra 799,
Royal, percale
Hvit
Fra 799,
Everyday 50x90
Håndkle, Ecru
Kr 99,-
Everyday 50x90
Håndkle, Brun
Kr 99,-