I PAKT MED NATUREN

Er du opptatt av både velvære og bærekraft? Da er vår nye Nature-serie med håndklær og vaskevott laget spesielt for deg. Serien er laget av ublekede naturmaterialer som lin, hamp, brennesle og bomull. Helt i tråd med naturens egen fargepalett, som innbyr til ro og harmoni.


NATURE I HAMP

Nature hamp er et håndkle og vaskevott laget av både ubleket bomull, viskose, hamp og brennesle. Her er det ikke brukt fargestoffer eller blekemidler, kun naturens egne, behagelige farger. Det er også fint å vite at hamp og brennesle vokser helt uten sprøytemidler og trenger mindre vann enn vanlig tekstilproduksjon gjør.

Nature hamp
håndkle
fra 299,-
Nature hamp
vaskevott
79,-
Nature lin
håndkle
fra 249,-
Nature lin
vaskevott
69,-nature i lin

Nature lin er et håndkle og en vaskevott laget av lin og ubleket bomull.

Visste du at lin er et naturmateriale som er mer absorberende og slitesterkt enn bomull, og derfor er svært godt egnet til bruk i håndklær?


Lin er et miljøvennlig materiale som dyrkes i fuktig, kjølig klima og krever lite kunstig vanning.
HAMAM

Dersom du liker Nature-serien vår, tror vi også du vil like våre nye Hamam-håndklær. De er det perfekte valget for deg som ønsker et dekorativt og delikat håndkle som gir deg spafølelsen - enten på stranden eller hjemme.


 Visste du at hamam-håndklær ofte blir brukt i tyrkiske bad?
Håndkleet har en glattvevd fremside og en bakside i deilig, myk frotté og flotte frynser i kortendene. Like fin å bruke inne som ute.


Hamam håndkle,
beige
399,-
Hamam håndkle,
kystblå
399,-
Vega morgenkåpe
ubleket bomull
699,-
Atlantic strandbag
beige
249,-


-