EN DYNE FOR ET RENT HAV

Tenk at man kan sove godt, og vite at man samtidig er med på å redde verden. Plastflasker samles inn før de når havene, og blir samtidig en økonomisk ressurs for u-land. En ressurs som gir liv til en fantastisk dyne, Neptun - så ren at den er Svanemerket.

          

 FRA PLAST TIL FANTASTISK DYNE


Plastic Bank er den ideelle organisasjon som står bak dette fantastiske prosjektet. De har som mål å redusere plast i havet og løser dette ved å rydde strender og ved å etablerer ordninger som forhindrer at plastavfall havner i sjøen. Enkelt fortalt blir plasten plukket på strendene før de når havene. Plasten veies og de som har plukket den får betalt i form av penger, helsehjelp e.l. Det gir økonomiske muligheter for de som trenger det mest. For å kunne utnytte plastikken som en råvare i nye produkter blir den grundig vasket og brutt ned, for så å gjenoppbygges til en ny høykvalitetsfiber. Høie kjøper fiberen fra en nøye kontrollert samarbeidspartner, og bruker dette som fiberfyll i den dynen som vi nå lanserer på markedet: Neptun. Fiberen sendes til Norge og dynene produseres der, i fantastiske omgivelser på Brekstad. Hvor over 100 ansatte arbeider hver dag for å sikre den gode Høie kvaliteten som vi er så kjent for.

 Ordinær pris fra 1299,-         

                                                      

            Ordinær pris fra 1299,- 35 PLAST-
FLASKER

Fiberfyllet i Høie Neptun-dynen er laget av resirkulerte plastflasker, 35 plastflasker går med til å produsere en fiberdyne. Dynen draperer mykt rundt kroppen, holder deg varm, er lett å vaske og tørker raskt. Samtidig bidrar du til å gjøre en forskjell.SVANEMERKET

Trekket vi har brukt på denne dynen er av sertifisert 100% økologisk bomull, og det stilles strenge krav til både miljø og samfunnsansvar i hele produksjonsprosessen. Trekket hindrer avfall av mikrofiber ved vask. Svanemerket står for redusert klimabelastning, bærekraftig ressursbruk og en giftfri hverdag.


GJENBRUKSBAG


Detaljene teller. Dynen er produsert med fokus på både komfort, varighet og miljø. Den er pakket i bag av resirkulert plast, med trykk rett på emballasje. Bagen kan brukes til lagring av annen sesongdyne. 


Ved kjøp av dynen støtter er du Plastic Bank i arbeidet med å rydde plast, og samtidig sikrer stabil inntekt til folk som trenger det. Det gir deg samtidig en dyne med høy komfort - så ren at den er Svanemerket.