Samboerparet Blue og Nickolay inspirerer og sjarmerer med sin minimalistiske janpandi-stil. Niblu.home består av Blue Dela Cruz (27), som jobber som sykepleier og er over middels interessert i interiør. Nickolay Urstad (26) jobber på Illums bolighus og deler interessen med samboeren. Vi stilte noen spørsmål om deres stil, les videre for å bli kjent med gutta bak Niblu.


SKANDINAVISK MØTER JAPANDI

For å beskrive interiørstilen, vil vi si den er minimalistisk skandinavisk/japandi. Elsker kombinasjonen av treverk i eik og valnøtt. Samtidig elsker vi at ting har sin egen plass, på en måte at det ser tilfeldig ut, men ikke ser rotete ut. En kombo av organiske former og rette linjer er nydelig!Elegance
Egyptisk bomull
Fra kr 1299,-

Elegance
Flatt laken
Fra 899,-
Saga ekstra sval
Dundyne
Fra 2199,-
Saga pute
Dun
Fra 1449,-SESONGENS DYNE

Dyna har absolutt mye å si da det dekker sengen og på en måte dominerer rommet. For oss er det viktig å bytte dyne hver sesong, og en tjukk og god dyne er et must.  Vi er ganske varmblodig av oss, så om sommeren er det helt topp med en svalere sommerdyne.
stilen på soverommeT?

De fleste liker at soverommet er malt i mørke farger. Det kan være fint det og, men for oss er det perfekte soverom lyst, koselig, minimalistisk og lunt. Vi elsker å bruke bordlamper/gulvlamper rundt omkring for å skape denne lune og koselige atmosfæren. Hvordan man rer opp sengen har også mye å si for atmosfæren.


Chris
Percalekrepp
Fra kr 1199,-

Flatt laken
Sateng
Fra kr 599,-
Helle
Lin
Fra kr 1549,-
Helle hotellpute
Lin
Kr 499,-


Sengetøy-favorittenE

Elsker beige nyanser både på vegger og sengetøy. Det beige sengetøyet fra Høie i sateng er helt perfekt! Om høsten bruker jeg å innlemme mørkere jordtoner. Og om våren lysere. Det kan være fargen på sengetøyet eller pyntegjenstander. Om sommeren foretrekker jeg å bruke enten sateng eller lin. Sateng føler jeg gir en avkjølende effekt når den treffer huden, noe som er så deilig! Lin er også deilig fordi det er luftig. Helt nydelig om sommeren.