KREPPet sengetøy

Krepp har blitt en klassiker gjennom tidene. Lull deg inn i søvn i deilig, luftig bomullskrepp. Sval om sommeren og lun om vinteren. I år er det 65 år siden Høie var den første i verden til å lansere krepp. Gå for originalen – laken, pute- og dynetrekk i krepp fra Høie, til priser som får deg til å sove rolig.Aurora
Krepp, aqua
Aurora
Krepp, lys oliven
Aurora
Krepp, ferskenrosa
Jersey laken
bomull, hvit

KREPP-SENGETØYET GJØR DET FRISTENDE Å SLUMRE LITT TIL

I vår økologiske vevde krepp skapes luftlommene i vevingen, og du får den delikate kreppen osm varer for evig. Og når du kjenner at den gode følelsen skal vare enda litt til, kan du tusle rundt i en himmelsk pysj i samme kvalitet - tulle deg opp i sofaen og nyte lukten av nykværnet kaffebønner.

Lyra
Dus rosa
Vevd krepp
Lyra
Dus gul
Vevd krepp

Lyra
Beige
Vevd krepp
Lyra
Dus gul
Vevd krepp


Mange har et nostalgisk forhold til kreppet sengetøy og alle kan bli forelsket og finne sin favoritt. Behagelig for øyet, sval om sommeren og lun om vinteren.

Livia
Krepp, pistasj
Aurora
Krepp, lavendel
Livia
Krepp, dus gul
Frøya laken
Steinvasket, lavendelKos
Krepp, lys blå
Kos
Krepp, antrasitt
Slumre
Krepp, strågul
Slumre
Krepp, gråKREPPKLASSIKEREN HØIE PURE

Klassikeren som blir bedre med tiden. I vevd bomullskrepp skapes de unike luftlommene i vevingen. Det gir den crispy og gode kreppfølelsen først etter vask. Vi bruker kun tekstiler som er miljøsertifisert og helt uten allergifremkallende og miljøskadelige stoffer. Sengesettet er lunt om vinteren og svalt om sommeren - og kreppet sentetøy fra Høie er så rent at den anbefales av Asthma Allergy Nordic. En klassiker som ikke trenger å strykes. Vi har Pure vevd krepp i sengesett til voksne og barn, laken og putetrekk.

Pure sengesett
Vevd krepp
Pure laken
Vevd krepp
Pure sengesett BARN
Vevd krepp
Pure putetrekk
Vevd krepp