TA MED NATUren inn

Vinterens frostede blåtoner er inspirasjonen bak deler av Høies kolleksjon denne høsten. Ispedd hvitt, grått og varme bruntoner fanges det vakre vinterlandskapets rolige palett og skaper et hjem i pakt med naturen.

Stylist: Kirsten Visdal   Foto: Siren Lauvdal

// AGATHE // 100 % ekstra fin bomull. Fortryllende skoger gir en deilig følelse av virkeligshetsflukt. Fargene er inspirert av vinterlandskapet, ispedd hvitt, grått og varme bruntoner, med gjenklang fra norsk natur. Kvaliteten er kjent for sin mykhet og slitestyrke. Pris på hoie.no fra 460 NOK. Oversikt over våre forhandlere finner du her

// VERA // Sateng i 100% bomull. En blomsteroase, men i en frostet fargepalett som hører vinteren til. Kvaliteten er kjent for de lange og tynne langfibrede trådene. Dette i kombinasjon med veveteknikken gjør at vi får den optimale glansen som er særegen for vår sateng.  Pris å hoie.no fra 690 NOK. Sengesettet Vera finner du her.

GJØR DET PERSONLIG

Mønster fra botanikkens verden henter naturens egne vekster inn i hjemmet, hvor lyse tresorter blandes med mørke, akkurat som i skogen. Naturlige materialer gjør omgivelsene til en personlig refleksjon av landskapet utenfor, mens vakre stilleben av sanselig keramikk, kjære gjenstander og vakker kunst fyller hjemmet med en god og behagelig atmosfære. Forankret i ekthet og kvalitet sørger denne kolleksjonen for en hverdag fylt med trygghet, fred og ro.

// HASSE // 100 % ekstra fin bomull, garnfarget. Inspirert av vinterens frostede toner, med et diskret fiskebeinsmønster i et mykt og slitesterkt materiale. Man får assosiasjoner til en lun og god vintertid. Sengesettet er i tillegg garnfarget for ekstra mykhet. Sengesettet Hasse finner du hos våre forhandlere og hoie.no. Pris fra 505 NOK.

// K2 // De stormfulle høstkveldene blir til hyggelige kosekvelder med et mykt ullpledd. K2 er et bærekraftig strikket pledd laget av 100% resirkulert ull. En myk og varm favoritt som kan brukes med god samvittighet. Pris: 635 NOK.

// SLUMRE // Krepp i 100% bomull. Opplev den nordiske roen med sengetøyet Slumre, og kryp ned i en delikat krepp som kjennes behagelig mot kroppen. De rene nyansene skaper en beroligende atmosfære, mens enkle striper sørger for en subtil energi. Legg mobilen på gangen og kjenn roen senke seg med en kopp nydryppet morgenkaffe på sengen. Pris fra 460 NOK.


// NOBEL // En ekstra fin sateng i 100% bomull. Dobbyvevd framside. Nobel er et ensfarget sengesett med et diskret diamantmønster. En myk luksus som alle fortjener.  Pris fra 690 NOK. Nyhetene finner du hos din nærmeste forhandler eller på hoie.no.