NORDISK VINTER

Vinteren stripper naturen ned til de enkleste, klareste bestanddeler. Den kjølige årstiden kjennetegnes av en særegen ro, som vi gjenskaper inne i lun versjon.


Skap en varm vinter inne

Taktilt treverk på vegger, møbler og små detaljer setter en varm og trygg ramme for det nordiske innelivet. Vinterens fargepalett gjenskapes med kjølige nyanser i brunt, blått og grått, som fyller omgivelsene med en frisk svalhet.


Kos
antrasitt, fra 499,-
Gustav
grå, fra 690,-
Dovre
Ullpledd, fra 999,-
Balder varm
 
dundyne, fra 5495,-

GARNFARGET

Tekstiler i naturfibre med enkle, tidløse mønstre er produsert med hensyn til landskapet utenfor, laget for å vare år etter år. Sengetøyet Gustav, vevd i økologiske, ujevne bomullstråder, gir en deilig lintekstur som er god mot både huden og miljøet.et valg på veien


Den fine, børstede økologiske bomullen gir sengetøyet Frøya sin myke tekstur og er fremstilt med 30 prosent mindre farge enn vanlig – et valg på veien mot en mest mulig bærekraftig søvn for alle.


Frøya
antrasitt, fra 649,-
Gustav
grå, fra 690,-
Dovre ullpledd
brun, fra 999,-
Balder varm
 
dundyne, fra 5495,-

ull


Et godt ullpledd i 100% ren ull er et must i alle hjem. Ullpledd er trygge og gode og ha på de kalde vinterkveldene. Dovre er et mykt pledd som kommer i tre ulike farger. Pledd er også perfekte gaver til den som har alt.

Steigen ullpledd
naturgrå, kr 1099,-
Tistedal sitteunderlag
oiven, fra 199,-
Thelma
lys oliven, fra 499,-
Kilimanjaro
 oliven
, kr 549,-

NORSKE VARME vinter-dynDYNER


Høie dyner og puter er produsert her hjemme i Norge og favorittene er både Svanemerket og anbefalt av Asthma Allergy Nordic. Mange tror for eksempel at allergikere ikke kan sove med dun. Det stemmer ikke. Høie sine dundyner er så rene at de anbefales for allergikere.