rom for

deg og

dine
rom for alle

Vi trenger både plass til fellesskap og plass til oss selv. I en tid hvor hverdagen endres er det fint å skape sin personlige velværesone. Og hvorfor ikke starte med soverommet? God søvn er så viktig for helsen at den har fått tildelt en tredjedel av døgnets timer, så sørg for at du sover godt og gir deg selv og dine rom for å drømme.
Nå som våren banker på døren, la lyset slippe inn. Den økologiske bomullen i sengesettet Frøya er kjent for sine renhet og høye slitestyrke. Steinvask mykner fibrene i den fine bomullen, og i kombinasjon med en unik innfarging får du en mer avslappet look som krøller på den riktige måten og er en drøm å sove i.


Frøya laken
Økologisk bomull
Frøya
Økologisk bomull
Frøya multiputetrekk
Økologisk bomull
Frigg
100% gåsedun

I Høie har vi en kjærlighet for krepp, og den har gjennom generasjonene blir enn del av vårt DNA i likhet med kvalitet. Kanskje ikke så rart, Høie var nemlig først i verden med å lansere krepp som sengetøy. Sengesettet Valdemar er laget i en tøff rute som er lette å like – hele året.


Valdemar
minikrepp
Valdemar
minikrepp
Bo
100% ekstra fin bomull
Cornelia
Krepp
Kine
100% ekstra fin bomull
Frøya
Økologisk bomull
Bo
100% ekstra fin bomull
Cornelia
Krepp
Vi er alle unike, heldigvis

Det betyr at vi også har ulike behov knyttet til dynen vi velger. Hvor varm er du? Hvordan temperatur liker du ha på soverommet? Hvilken årstid er det? Du vet best hvordan du liker det, så velg sval, medium varm eller varm dyne med utgangspunkt i det. Prøv gjerne vår dynevelger.

Balder, Gåsedun
Bæreevne: 800
Frigg, Sibirsk gåsedun
Bæreevne: 875
Saga, Moskusandedun
Bæreevne: 750
Saga, Moskusandedun Bæreevne: 750