I 170 år har Høie satt sitt preg på det nordiske soverom. Kombinasjonen av topp kvalitet, god design og en innovativ holdning har ført til at Høie fortsatt er den mest anerkjente merkevaren innen sengetøy, dyner, puter og pledd. Under finner du til enhver tid siste nytt og bildemateriell fra Høie. La deg inspirere av de nye kolleksjonene – og drøm deg bort i en oase av velvære.  


AW22

seeking joy

Naturens mektige skjønnhet har en spesiell påvirkning på oss mennesker, om vi er aldri så urbane og glad i storbyens puls. For mange finner best ro og pusterom ute i frisk luft, i skogen eller ved havet. Og derfor har Høie valgt å ta naturen med inn på soverommet. For det er her vi finner hvilepulsen.

Les mer her.


Myke høst-favoritter

Det finnes mange grunner til å slumre på mørke høstmorgener. Ara sengetøy i vevd krepp gjør det enda vanskeligere å stå opp. Heldigvis kan du forlenge den luksuriøse følelsen av myk krepp mot huden med en matchende pysjamas. 


Les mer her.


femstjerners tips til bedre søvn

Vil du vite hemmeligheten 5 stjerners-hotellene Sommerro i Oslo, Hotel Britannia i Trondheim og Villa Copenhagen i København har til felles? Høie.

Les mer her.


En dundyne for svale sommernetter

Og på sommeren kan det virke som om dynen aldri blir sval nok. Denne våren kommer de derfor med nyheten Saga Ekstra Sval, som bygger på de samme prinsippene man finner i sportsklær.

Les mer her.Dypdykk

Vi har vel alle sett dem på Instagram – isbaderne. De som hakker hull i isen eller modig stuper fra en brygge med hodet først og lar seg omslutte av mørkeblått vintervann. Etterpå er tankene klarere og hjerte pumper litt fortere i brystet. Kanskje er det denne vinteren du kaster deg uti det? Høie lover å holde deg varm etterpå.

Les mer her.svart senker natten seg...

... og tar oss med inn i drømmer om forventningsfull førjulstid og håp om en avslappende og magisk julehøytid. Hytter og hjem pyntes, og soverommet er selvfølgelig intet unntak. Jul handler om så mye – følelsen, luktene, stemningen og lyset.

Les mer her.HØIE
PÅ BADET

Høie har en stor og flott baderomskolleksjon. Forankret i varighet og velvære lager vi delikate håndklær og myke badekåper, alt i Høies behagelige og bærekraftige kvaliteter.

Les mer her.PRESSEKONTAKT


Lurer du på noe? Ta kontakt med markedssjef, Stine Jensås Andersen, stine.andersen@hoie.no eller via vår pressekontakt kristina@thisis.no