HØIE LANSERER EN DUNDYNE SOM GARANTERER SVALE SOMMERNETTER

Høie tar god søvn på alvor og utvikler til stadighet nye dyne- og putevarianter som er tilpasset norsk og nordisk klima. Varmere sommere og tettere hus har ført til behov for en ekstra sval sommerdyne. Og på sommeren kan det virke som om dynen aldri blir sval nok. Denne våren kommer de derfor med nyheten Saga Ekstra Sval, som bygger på de samme prinsippene man finner i sportsklær.«Vi vet at tekniske tekstiler bidrar til at overskuddsvarme og fuktighet effektivt blitt transportert bort fra kroppen ved fysisk anstrengelser. Høie har erfart at mange sliter med det samme problemet om natten, spesielt når soveromstemperaturen overstiger 20 grader. Så selv med den laveste hvilepuls kan det fort bli for varmt under dyna, og søvnkvaliteten bli forstyrret og betydelig redusert. Vi er stolte over å ha utviklet Saga Ekstra Sval som løser dette problemet. Nemlig en dundyne med luftekanaler som sørger for at varmen transporteres bort, og vi gleder oss over at vi kan gå sommeren i møte med svale netter,» uttaler Ola Berg, Produktsjef hos Høie. 


Høie Saga Ekstra Sval inneholder 90% moskusandedun og 10% små hvite fjær som er kvalitetstestet av IDFL. De to luftekanalene gjør at dynen oppleves ekstra svalende uten at det går på bekostning av komforten. 


Dynen har et ekstra fint trekk i myk økologisk bomull og er så ren at den er anbefalt av Asthma Allergy Nordic. I tillegg er dynen Svanemerket, godt for både deg og miljøet. Dynen er produsert i Norge, nærmere bestemt Brekstad som ligger langs Trøndelagskysten. 


I salg nå med pris fra 2 199 NOK


LAST NED BILDENE

Alle bilder kan lastes ned fra dropbox her.KONTAKTINFO

HØIE: Stine Jensås Andersen, tlf: 90 01 80 06,
e-post: stine.andersen@hoie.no

This is: Kristina Nordbæk, tlf: 99 70 08 22,
e-post: kristina@thisis.no


om høie

I 170 år har Høie satt sitt preg på det nordiske soverom. Kombinasjonen av topp kvalitet, god design og en innovativ holdning har ført til at Høie fortsatt er den mest anerkjente merkevaren innen sengetøy, dyner, puter og pledd. Høies kolleksjoner byr på en verden av velvære – for en god dag starter først og fremst med en god natts søvn.