Holiday

Kolleksjonen Holiday er en ny badeserie fra Høie og er tilpasset alle type badere, fra de som vil ha tosifret plussgrader før de dypper tærne prøvende i vannet, til stampbaderne på hytta og de dristigste isbaderne. Holiday består av ekstra store badehåndklær, praktiske ansiktskluter og en myk bag med egen lomme for verdisaker - alt i et lett material som absorberer vann godt.Til de som har gjort bading til et rituale året rundt er Vega badekåpe i myk vaffel akkurat det du trenger på kalde vinterdager når frostrøyken skaper magi på vannflaten. Så da er det bare å hoppe i det.
Hvilken type bader er du? 

Vega badekåpe passer for frysepinner som trenger litt ekstra etter badingen, om de så er utendørs eller inne i varmen.

 

Holiday er laget av et tynnere materiale som absorberer vann fort og tørker fort. Alt får selvsagt plass i den perfekte badevesken.

LAST NED BILDENE

Alle bilder kan lastes ned fra dropbox her.KONTAKTINFO

HØIE: Stine Jensås Andersen, tlf: 90 01 80 06,
e-post: stine.andersen@hoie.no

This is: Kristina Nordbæk, tlf: 99 70 08 22,
e-post: kristina@thisis.no


om høie

I 170 år har Høie satt sitt preg på det nordiske soverom. Kombinasjonen av topp kvalitet, god design og en innovativ holdning har ført til at Høie fortsatt er den mest anerkjente merkevaren innen sengetøy, dyner, puter og pledd. Høies kolleksjoner byr på en verden av velvære – for en god dag starter først og fremst med en god natts søvn.