Svart senker natten seg

... og tar oss med inn i drømmer om forventningsfull førjulstid og håp om en avslappende og magisk julehøytid. Hytter og hjem pyntes, og soverommet er selvfølgelig intet unntak. Jul handler om så mye – følelsen, luktene, stemningen og lyset. Og det er nettopp det sanselige Høie har tolket i sesongens jule- kolleksjon. Om du sverger til rødt, grønt eller liker det helt enkelt, er det stikkord som ekte og naturlig som ringer julen inn hos Høie.

du grønne glitrende

La naturlige og dempede grønne nyanser skape julestemningen på soverommet ditt. Det delikate sengesettet BALDER i flanell kommer i en dus og delikat grønnfarge og er prikken over i-en i jule- forberedelsene på soverommet. Vil du derimot tilføre det lille ekstra, er det vakre vinterlandskapet på sengesettet TANYA i flanell som tatt ut fra en scene i Tre nøtter til Askepott.

Naturligvis

Sverger du til gnistrende hvitt og dempet beige- farget sengetøy året rundt, er ARA i vevd krepp det du leter etter. Vevd krepp er både forbausende mykt og lunt, samtidig som det føles eksklusivt og knitrende mot kroppen. Og julestemningen får du med julepynt i naturmaterialer. Det er ikke så mye som skal til. Det enkle er ofte det beste.

tradisjonelt

Ruter og stripete sengetøy i rødmende rød- farger får selv de minst julete av oss i stemning. Lunt flanell som BALDER og AUGUST setter den perfekte rammen for en tradisjonsrik julefeiring. Sverger du til den luksuriøse hotellfølelsen anbe- faler vi LOKE i polkastriper av ekstra fin bomull. Som å sovne midt i Nøtteknekkeren.


myke pakker under treet

Gjør julehøytiden enda mer koselig med lange morgenstunder kledd i flanell. Nytt for året er den lange pysjamasskjorten og pysjamassettet FØNIX i fargene off white eller mørkeblå. En gave som passer til alle – deg selv inkludert.


 

Ara pysjamas med matchende sovemaske er den perfekte julegaven til hun som liker det lille ekstra. Vevd krepp er både isolerende og sval på samme tid, og er en pysjamas du kommer til å sette pris på hele året.

LAST NED BILDENE

Alle bilder kan lastes ned fra dropbox her.KONTAKTINFO

HØIE: Stine Jensås Andersen, tlf: 90 01 80 06,
e-post: stine.andersen@hoie.no

This is: Kristina Nordbæk, tlf: 99 70 08 22,
e-post: kristina@thisis.no


om høie

I 170 år har Høie satt sitt preg på det nordiske soverom. Kombinasjonen av topp kvalitet, god design og en innovativ holdning har ført til at Høie fortsatt er den mest anerkjente merkevaren innen sengetøy, dyner, puter og pledd. Høies kolleksjoner byr på en verden av velvære – for en god dag starter først og fremst med en god natts søvn.