MYke høst-favoritter

Det finnes mange grunner til å slumre på mørke høstmorgener. Ara sengetøy i vevd krepp gjør det enda vanskeligere å stå opp. Heldigvis kan du forlenge den luksuriøse følelsen av myk krepp mot huden med en matchende pysjamas. Eventuelt dra sovemasken godt ned over ansiktet og la høstmorgenen gli over i en ny dag.

Krepp er i Høies DNA...


...og gjennom 70 år har de perfeksjonert folkefavoritten som for mange er et nostalgisk nikk tilbake til barndommen. Nå kommer Høie med en ny kvalitet i vevd krepp, som med sin duse fargepalett og deilige struktur passer perfekt inn i det moderne soverommet. 


Kvaliteten Ara en vevd krepp i Svanemerket bomull. I vevd krepp skapes luftlommene i selve vevingen, og kommer frem etter første vask. De ekstra tynne bomullstrådene brukt i Ara gir en delikat kreppveving, og er perfekt for deg som elsker den myke og samtidig knitrende følelsen. 


Fargepaletten er dempet, og kommer i delikat lavendel, marineblått, hvitt og beige. Luftlommene i sengetøyet gir krepp en unik egenskap, nemlig at sengetøyet føles sval om sommeren og lun om vinteren. Og best av alt – du kan matche din sengetøyfavoritt med deilig pysjamas og sovemaske i samme materiale. Høsten blir både lunere og varmere med Ara.LAST NED BILDENE

Alle bilder kan lastes ned fra dropbox her.KONTAKTINFO

HØIE: Stine Jensås Andersen, tlf: 90 01 80 06,
e-post: stine.andersen@hoie.no

This is: Kristina Nordbæk, tlf: 99 70 08 22,
e-post: kristina@thisis.no


om høie

I 170 år har Høie satt sitt preg på det nordiske soverom. Kombinasjonen av topp kvalitet, god design og en innovativ holdning har ført til at Høie fortsatt er den mest anerkjente merkevaren innen sengetøy, dyner, puter og pledd. Høies kolleksjoner byr på en verden av velvære – for en god dag starter først og fremst med en god natts søvn.