SEEKING JOY

Naturens mektige skjønnhet har en spesiell påvirkning på oss mennesker, om vi er aldri så urbane og glad i storbyens puls. For mange finner best ro og pusterom ute i frisk luft, i skogen eller ved havet. Og derfor har Høie valgt å ta naturen med inn på soverommet. For det er her vi finner hvilepulsen.seeking nature

Vi har en unik tilgang til naturen i landet vi bor i. De grønne nyansene vi omgir oss med forteller om nysgjerrighet for naturen, om vekst, fremtid og håp. Vi tror at det moderne liv leves best i pakt med naturen, der vi tar flere aktive valg for å senke farten og få følelsen av å høre til. Det er hverdagsluksus. Og den tar vi med oss inn på soverommet.
Seeking light

Farger skaper glede, inspirere og gir ekstra energi. De lilla lavendeltonene har nærmest en magisk effekt på oss. Den tilfører positiv energi og pirrer kreativiteten vår samtidig som den virker både beroligende og avslappende. En anvendelig farge som stilmessig kan ta soverommet ditt i ulike retninger. Vi trenger alle disse egenskapene i tiden vi har foran oss.

Vår elskede Frøya

Frøya er kjærlighetsgudinnen dette sengetøyet er oppkalt etter - og kjærlighet har vi også for miljøet. Sengesettet er utviklet med mye mindre vann, og Svanemerket for en bedre morgendag.
SEEKING well-being

Blått representerer både himmelen og havet, og fargen i alle sine nyanser har positiv effekt på oss mennesker. Blå nyanser utstråler ro, og gir oss assosiasjoner til trygghet, balanse og stabilitet. Det finnes studier som sier at vi til og med puster roligere i blå miljøer. Blått har derfor en naturlig plass på soverommet og er en farge vi omfavner med hjerte.


Sengesettet Loke i ren bomull kommer i en klassisk stripe som gir balanse i hverdagen. Den ekstra fine bomullen er kjent for sin slitestyrke og føles myk mot huden. Easy Care gjør at den krøller mindre og at sengesettet holder seg fint lengre.

SEEKING new minimalism

De brune og beige nyansene symboliserer ro, balanse, harmoni og det å stå støtt. Fargepaletten der de varme fargene får skinne side om side med hverandre, og i kombinasjon med hvitt og grått, er en del av en ny moderne minimalisme, der subtile detaljer, ulike tekstur og struktur får sette standarden for fjellstø harmoni.


LAST NED BILDENE

Alle bilder kan lastes ned fra dropbox her.


KONTAKTINFO

HØIE: Stine Jensås Andersen, tlf: 90 01 80 06,
e-post: stine.andersen@hoie.no

This is: Kristina Nordbæk, tlf: 99 70 08 22,
e-post: kristina@thisis.no

om høie

I 170 år har Høie satt sitt preg på det nordiske soverom. Kombinasjonen av topp kvalitet, god design og en innovativ holdning har ført til at Høie fortsatt er den mest anerkjente merkevaren innen sengetøy, dyner, puter og pledd. Høies kolleksjoner byr på en verden av velvære – for en god dag starter først og fremst med en god natts søvn.