DUS
ESTETIKK

Når daglige inntrykk kan kjennes overveldende mange gjelder det å sakke farten og finne rett plass til å sortere tankene.nedtonet fargepalett

I en nedtonet fargepalett av brente, støvete og duse gultoner ispedd delikate nyanser av rosa, myker vi opp omgivelsene med ny giv og danner egenartede rom som frister til avkobling og hvile.

Last ned pressebilder her
DRØM DEG BORT

Her finnes det meste av tekstiler og mønstre du vil ønske å drømme deg bort i. Fra flere deilige sateng- og bomullskvaliteter – der fine fibertråder gir et unikt lysspill på overflaten – til Lyra i luftig, økologisk krepp som kjennes raffinert og herlig lun – selv på de kaldeste nettene.

ro og varme

Som en myk bonus finnes det også en pysjamas i krepp som, i likhet med sengetøyet Lyra, kommer i sesongens nye, duse gultone. Satt sammen med sandfargede elementer, grov keramikk og varmt treverk vil du her kunne trekke solens stråler helt inn, og tilføre sovesonen en særegen ro og varme som vil oppleves sunn, delikat og imøtekommende.

LAST NED BILDENE

Slipp den duse estetikken inn med Tyra i ekstra fin bomull, Frøya i 100% økologisk bomull, Babeth og Milano i sateng, putetrekket Una i velour og Lyra sengetøy og pysjamas i vevd krepp.

Alle produktbilder og priser kan lastes ned fra dropbox her.


KONTAKTINFO

HØIE: Erna Therese Widerøe, tlf: 92 66 77 80,
e-post: erna@hoie.no

By Hoff: Annette Hoff, tlf: 97 14 78 22,
e-post: annette@byhoff.com