ENERGISK FRIHET

For å skape rom som kjennes gode ut å være i både morgen og kveld gjelder det å finne balansen mellom det som løfter sinnsstemningen og gir energi, og det som maner til ettertanke og ro. Med nyanser av lys turkis, kjølig beige, dempet grå og dyp petroleumsblått forenes luft og letthet, med stillhet og harmoni.EKSTRA MYK

Som i alle Høies kolleksjoner har du også her frihet til å velge hva som behager deg aller mest. Lar du deg omslutte av petroleumsfargede Frøya i 100% økologisk, garnfarget og steinvasket bomull vil det kjennes ekstra mykt mot huden, og med det være en drøm å sove – og våkne i.

Last ned pressebilder her
FINN ROEN

Elsker du følelsen av krepp vil både sengesettet Aurora i fargen Aqua og pysjamasen Lyra i beige være herlig forfriskende valg. Varme naturmaterialer vil bryte vakkert med de kjølige tekstilene, og forvandle soverommet til et lunt, lyst og hyggelig velværelse som lar deg finne roen når du trenger det.

ro og varme

Få følelsen av energisk frihet med Aurora i krepp, Babeth og Milano i sateng, Frøya iøkologisk bomull, Loke i ekstra fin bomull, putetrekket Una i velour og pysjamasen Lyra i vevd krepp.

LAST NED BILDENE


Alle produktbilder og priser kan lastes ned fra dropbox her.


KONTAKTINFO

HØIE: Erna Therese Widerøe, tlf: 92 66 77 80,
e-post: erna@hoie.no

By Hoff: Annette Hoff, tlf: 97 14 78 22,
e-post: annette@byhoff.com