GRØNN BALANSE

Å være i naturen, i grønne omgivelser der alt harmonerer, gir en umiddelbar, beroligende effekt som klarner tankene og fyller oss med velvære.skogens farger

Inspirert av skogens farger og formspråk lar vi dype og dempede toner av grønt, og organiske, yndige mønstre slippe inn – og forsegle soverommet med stillhet og ro.

Last ned pressebilder her
MIRA

Med satenglakenet Mira som underlag kan du enten hylle det rene og enkle ved å gå for ensfarget sengetøy i samme nyanse, eller sette sammen flere ulike typer og la deg omfavne av en innbydende blanding som berører alle sansene.

balanse med naturen

Uavhengig av hvilken kvalitet og miks du faller mest for – alle tekstilene i Høies kolleksjoner er skapt for å vare, og produsert på skånsomt vis med omtanke for både deg og miljøet. Tilfører du her materialer med taktile overflater og detaljer i form av keramikk, håndverk i tre og farget glass vil fornemmelsen av å leve i balanse med naturen forsterkes ytterligere.

LAST NED BILDENE

Håndkle-serien Everyday er vakre, slitesterke håndklær Bland deg frem til din egen, grønne balanse med Mira i steinvasket, silkemyk sateng, William i garnfarget, ekstra fin bomull, Adam i rutete, lun flanell og Tyra i bladmønstret, ekstra fin bomull.

Alle produktbilder og priser kan lastes ned fra dropbox her.


KONTAKTINFO

HØIE: Erna Therese Widerøe, tlf: 92 66 77 80,
e-post: erna@hoie.no

By Hoff: Annette Hoff, tlf: 97 14 78 22,
e-post: annette@byhoff.com