I BALANSE

Hjemmet, og ikke minst soverommet, har for mange fungert både som arbeidsplass og fristed de siste par årene. Nå tar vi soverommet tilbake og gjør det om til det hellige fristedet det bør være: Et rom som setter rammene for avslapping, ro og egenomsorg.LAVENDEL OG PISTASJ

En dempet og balansert palett av støvet lavendel og pistasj i kombinasjon med subtil design oppleves både optimistisk og harmonisk på samme tid. Den naturlige fargepaletten henter opp farger fra planter som spirer om våren og gir oss assosiasjoner til varme vårdager med lave skuldre.

Last ned pressebilder her
FRØYA

Bestselgeren Frøya er laget av steinvasket bomull. Prosessen gjør fibrene i materialet mykere, og i kombinasjon med måten stoffet farges på, får sengetøyet en organisk og avslappet tekstur som føles ekstra myk mot huden.

SVANEMERKET

Nytt av året er at folkefavoritten Frøya har blitt Svanemerket. Det vil si at prosessen med å fremstille sengetøyet er ytterligere forbedret med tanke på miljø i alle ledd av produksjonen. Innfargingsprosessen foregår i fargebad, noe som krever 30 prosent mindre vann sammenlignet med tradisjonelle trykkemetoder. I tillegg utnyttes all farge, så ingenting går til spille. Sengetøyet kommer nå uten ekstra emballasje som tøypose eller plast, fordi når alt kommer til alt – er det sengetøyet du skal sove i.

LAST NED BILDENE

Alle produktbilder og priser kan lastes ned fra dropbox her.


KONTAKTINFO

HØIE: Erna Therese Widerøe, tlf: 92 66 77 80,
e-post: erna@hoie.no

This is: Kristina Nordbæk, tlf: 99 70 08 22,
e-post: kristina@thisis.no