NATURLIG
SAMSPILL

Etter lange, lyse netter vender nå mørket sakte, men sikkert tilbake, og en klar duft av fuktig jord ligger i luften. Fargene i landskapet glir over i tiltalende bruntoner, og himmel og hav viser seg frem i dypere, blå nyanser.JORDENS fargepalett

Med denne paletten, som innbyr til å senke skuldrene og finne indre ro, pakker vi oss inn – lag for lag – og går høst og vinter vakkert i møte.

Last ned pressebilder her
DRAPER MED BRUN

Det hasselnøttfargede sengesettet Frøya som er laget i 100% økologisk bomull, og som er steinvasket for å oppnå en ekstra myk følelse, vil være et godt utgangspunkt når disse fargene skal få drapere sengen.

Miks MED BASEN

Med dette som base kan du enkelt mikse inn alt fra storrutete og smalstripete mønstre til mer florale varianter, og kombinere det videre med ensfargede kvaliteter i semiblank sateng og store, deilige puter i kordvelour – etter lyst og behov. Satt sammen med varmt treverk og renskårne detaljer som går ton-i-ton med tekstilene kjenner vi her at hvilepulsen melder seg og tankene får stilne.

LAST NED BILDENE

Skap din egen miks av brunt og blått med Frøya i økologisk bomull, Milano og Tallulah i sateng, Adam og Olai i flanell og Loke i ekstra fin bomull, og putetrekket Una i velour.

Alle produktbilder og priser kan lastes ned fra dropbox her.


KONTAKTINFO

HØIE: Erna Therese Widerøe, tlf: 92 66 77 80,
e-post: erna@hoie.no

By Hoff: Annette Hoff, tlf: 97 14 78 22,
e-post: annette@byhoff.com